Solange Knowles Adalah Merah Hot di Prabal Gurung untuk NYFW

Ada yang mengatakan musim panas telah berakhir secara rasmi, tetapi Solange Knowles berjaya mengepam raksa pada malam Rabu di New York.

Penyanyi berusia 30 tahun itu berpaling kepada Prabal Gurung untuk merapatkan persembahan merah hampir ke kepala hingga ke perayaan Minggu Fesyen New York. Sebagai tambahan kepada warna berani, melihat-pada saya, Knowles membunuhnya berkat kolar kolar kolar, lengan sifon panjang lengan panjang dan seluar yang dihiasi butang. Dia berpasangan dengan flat dengan kaki tajam, sesuai untuk menari.

Sebenarnya, Solange merasakan dia kelihatan seperti itu. Keindahan dan ibu satu mengambil ke Instagram untuk berkongsi video lucu yang melambangkan lagu Mariah Carey pada majlis itu.

“Mood: Wanita dalam kemeja hitam yang tidak mempunyai waktu untuk saya menyanyikan lagu Mariah Carey menjadi peminat di pahhhty,” dia menulis dengan senyuman sebagai tajuk untuk video di atas dirinya sendiri.

Mood: Wanita dalam kemeja hitam yang tidak mempunyai masa untuk menyanyi lagu Mariah Carey menjadi peminat di pahhhty itu. ��

Video yang disiarkan oleh Solange (@saintrecords) pada

Dia juga mengambil platform media sosial untuk berkongsi imej ensemble penuhnya.

Foto yang disiarkan oleh Solange (@saintrecords) pada

Foto yang disiarkan oleh Solange (@saintrecords) pada

BERKAITAN: Lady Michelle Obama Pertama di Gaya, Media Sosial, dan Lebih Banyak

Teruskan membunuh, Solange.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map