Sophia Bush Bermain dengan Puppies dalam Pandangan yang Sempurna Musim Panas

Sophia Bush bersedia untuk musim panas. The Chicago P.D. bintang terus berlumba-lumba dan bergaya kasual untuk hari itu di daerah Soho, New York City, menggegarkan Reformasi biru, luar bahu yang dicetak atas dan bermasalah, menendang suar jeans Jeans Denim Ibu.

Sophia Bush Street Style - Embed 2016
Berita Splash

BERKAITAN: Cara Gaya Kick Flare Cropped Pants

Untuk melengkapkan pandangannya, pelakon itu berjalan kaki di kaki lima di kasut Sseko Designs perak, mencatatkan dompet Maison Valentino bercetak di lengannya dan melindungi matanya dengan sepasang sunat Komono. Bush menyimpan rambutnya mudah dan berangin juga, memakai telapak tangannya dengan gelombang lembut. Ketika para fesyen membuat jalannya, sambil mengetuk kopi es, dia berhenti dan membuat beberapa teman berbulu ketika dia melihat dua anjing putih berbulu di jalannya. Berkedip senyuman, dia bersandar dan menghidupkan salah satu anak anjing sebelum meneruskan perjalanannya.

Jika ia kelihatan seperti Bush bersinar, ia adalah untuk alasan yang baik. Dia sebenarnya sukan sepasang kasut yang dia rekabentuk bersama dengan Sseko Designs, yang dia bercakap tentang halaman Instagramnya Jumaat melalui jawatan tentang penampilannya. “Apabila paps menangkap kopi anda di Soho, tetapi anda tidak gila kerana anda memakai sandal yang direka bersama dengan @ssekodesigns dan seluar jeans @fesyen anda. #SummerInTheCity #UgandaOnMyMind #FashionFriday,” dia menanda gambar.

Semoga dia terus jawatan #FashionFriday yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 18

map