Sophia Bush Berpikir Brooke Davis Satu Tree Hill Akan Mempunyai Kerjaya Awesome Ini Hari Ini

Seperti mana-mana One Tree Hill kipas boleh memberitahu anda, Brooke Davis mahu mengubah dunia. Dan sepanjang siri ini, dia melakukan segala-galanya untuk melakukan perkara itu. Tetapi di manakah bakal cheerleader-turned-designer menjadi hari ini? Kami baru-baru ini meminta Sophia Bush, yang memainkan Brooke untuk larian penuh sembilan tahun itu, apa yang dia fikir wataknya sekarang. Dan dia percaya bahawa Brooke masih akan mengubah dunia-dunia fesyen, iaitu.

“Kami membungkus persembahan dengan cara yang sangat bermakna kepada kita semua,” kata Davis baru-baru ini InStyle. “Tidak selalunya pertunjukan berakhir apabila semua pemain dan pasukan pengeluaran memutuskan ia akan pergi, dan kemudian merancang untuk berakhir dan mendapat untuk menjalankan cerita-cerita dengan cara yang mereka mahu. Ia adalah satu perkara yang istimewa untuk kita semua. “Sudah tentu, cerita Brooke telah sangat gembira-dan pantas-berhak. Pada masa Musim 9 dibungkus, dia telah berkembang menjadi ibu yang berkahwin dengan anak lelaki kembar yang bersama kafe dan menjalankan kedai pakaian tempatan-dan mengikut Bush, dia mungkin akan melakukan perkara yang sama pada hari ini. “Kami membiarkan dia menjalankan kedainya dan menjalankan kafe dengan Haley, dan saya membayangkan dia masih melakukan perkara itu,” kata bintang itu.. 

VIDEO: I Am That Girl: Sophia Bush

Tetapi sementara Brooke sememangnya dapat meneruskan kehidupan seperti biasa di suatu tempat di alam semesta Tree Hill, dia mungkin mencari cara-cara inovatif terkini untuk memasarkan dirinya (kita bercakap mengenai watak yang sama yang menyerlahkan satu laman web yang berjaya untuk pakaiannya Lebih Bros ketika dia masih di sekolah menengah, selepas semua). “Dia mungkin melancarkan beberapa aplikasi yang sangat bagus untuk ibu-ibu yang bergaya di mana anda boleh memesan baju yang hebat untuk diri sendiri dan untuk anak-anak anda,” kata Bush. “Saya fikir dia akan benar-benar masuk ke dalam perkembangan teknologi seterusnya. Mungkin itu kerana saya nerd teknologi dan saya ingin melancarkan aplikasi yang sejuk, jadi saya fikir saya mahu Brooke melakukannya. Tetapi saya tidak akan terkejut jika itu adalah jenis fasa berikutnya dalam kerjayanya. “

Sophia Bush - ONE TREE HILL
Fred Norris / © Koleksi CW / Courtesy Everett

BERKAITAN: Apa yang Akan One Tree HillLucas Scott Akan Melakukan Hari Ini? Chad Michael Murray Berat Di

Walaupun Brooke kemungkinan besar akan mewujudkan perkhidmatan berteknologi dengan fokus fesyen-walaupun kita melihat utama berpotensi untuk aplikasi penghantaran Cafe Karen-terdapat beberapa aplikasi gaya hidup yang bergantung kepada IRL kepada Bush. “Saya gila tentang Uber dan Postmates kerana mereka membuat hidup saya lebih mudah,” katanya. “Aplikasi baru Deepak Chopra dipanggil Jiyo juga sangat sejuk, dan Headspace adalah aplikasi meditasi yang hebat.”

“Seorang kawan saya baru mula menggunakan Think Dirty, yang membolehkan anda mengesan setiap produk kecantikan, pembersih rumah tangga, atau detergen untuk mengetahui di mana ia menilai skala ketoksikan,” tambah Bush. “Dan itu mengejutkan, kerana beberapa perkara yang kami telah diberitahu adalah semulajadi dan baik untuk kami, memang tidak begitu. Jadi cukup hebat untuk pergi dan memastikan bahawa semua yang anda membiarkan dan meletakkan ke dalam badan anda adalah bersih seperti yang anda boleh berharap. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 34

map