Sophia Grace Kembali dengan Lagu Clapback Sassiest Anda Akan Dengar Hari Ini

Adakah nama Sophia Grace menelefon loceng?

Sekiranya tidak, tonton video di bawah dan anda akan tahu dengan tepat siapa yang kita bercakap. Pada tahun 2011, Sophia berusia 8 tahun dan sepupunya Rosie yang berusia 5 tahun menunaikan tanggungjawab itu Ellen DeGeneres Show, di mana selepas menjatuhkan versi epik dari “Super Bass” Nicki Minaj, Sophia terus menemui rappernya sendiri.

Ia adalah AF hebat, dan sedikit Sophia-yang, dengan cara itu, berasal dari England tetapi kuku aksen Amerika-pergi untuk berkongsi klip dirinya di YouTube, secara kolektif memperoleh lebih daripada 2 juta pelanggan.

Sekarang, Sophia berusia 14 tahun mempunyai pengaturcaraan legit sepenuhnya, apatah lagi akaun Instagram yang menyaingi kami sendiri.

Tetapi mengapa anda perlu peduli? Well, seminggu yang lalu, dia menjatuhkan video muzik baru untuk lagu yang dipanggil “Mengapa U Mad” dan apa yang boleh kita katakan ialah anda perlu bersiap untuk menyanyi ini dengan kuat selama beberapa hari.

Dalam klip itu, Sophia menimbulkan satu persoalan yang sebenar: “Lihat beberapa komen pada gambar Instagram baru-baru ini?” Dia bertanya kepada rakan-rakannya. “Saya tidak faham, seperti, kenapa awak begitu gila?”

Sebagai penggambaran muzik, dia dan pasukannya koreografi kuku remaja yang terpegun kembali ke video muzik “Sorry” Justin Bieber.

Ia diberi kuasa. Ianya kelakar. Dan sudah tentu ia sangat menarik.

Tonton video penuh di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 5 =

map