Sophia Loren Menjadi 82 Hari Ini! Lihat Aksi Ikon Pelakon Iconik Melalui Tahun

Dia seorang dewi Itali, seorang legenda Hollywood, seorang pelakon ikonik, dan hari ini menjadi ulang tahunnya. Adakah anda rasa ia? Sudah tentu, kita bercakap tentang Sophia Loren. Selamat hari jadi, Sophia!

Lahir 82 tahun yang lalu hari ini, Loren, yang mungkin paling terkenal dengan peranan memenangi Anugerah Akademi tahun 1962 sebagai Cesira di Vittorio De Sica’s Dua wanita, telah menghabiskan hampir sepanjang hidupnya dalam perhatian. Bermula kerjayanya sebagai seorang remaja, Loren bukan sahaja berubah sebagai seorang pelakon, tetapi berubah rupanya banyak kali. Apabila ditanya tentang masa dia sebagai bintang Itali, Loren pernah mengakui bahawa dia “biasa menukar warna rambutnya setiap hari … suatu hari nanti saya akan menjadi rambut merah, seterusnya berambut perang dan akhirnya si rambut coklat.”

Keindahan Loren, rahmat tanpa daya, dan potongan lakonan yang serius membuatnya menjadi ikon, dan dia masih dikenali sebagai salah satu pemain Hollywood. Dia membintangi beberapa filem bersama legenda yang bertindak Cary Grant, Marlon Brando, Clark Gable, dan banyak lagi.

BERKAITAN: Tonton A Sophia Loren Glamorous Remodel sebuah Villa di Dolce & Gabbana’s Beauty Campaign

Untuk melihat transformasi dramatik gadis hari jadi untuk diri anda, klik melalui penampilan terbaiknya selama bertahun-tahun. Selamat hari jadi, Sophia. Kami harap tahun depan adalah yang hebat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 87

map