Spanx Adakah Membuat Sexy Shapewear Sekarang

Spanx sedang mengakhiri hanya memakai pendukung Band-Aid. Masukkan koleksi Colorblock yang baru, jawapan mereka untuk melakukan hubungan seks dengan pakaian shapewear. Ciri-ciri barisan pemain bodoh (ditunjukkan di atas, $ 62; spanx.com), coli, dan seluar dalam dengan selimut dan panel semata yang mempunyai semua manfaat Spanx, tetapi sebenarnya kelihatan baik apabila pakaian dipadamkan.

“Anda akan mendapat keselesaan dan sokongan Spanx dengan rupa pakaian dalam,” kata pengasas Sara Blakely InStyle apabila kita membincangkan pelancaran untuk isu September, di gerai surat khabar dan tersedia untuk muat turun digital sekarang. “Ini cara yang agak mudah untuk memberi diri anda emosi yang besar.”

BERKAITAN: 9 Cara Menemui Bra yang Sebenarnya Sesuai

Rahsia, kata Blakely, berada dalam kedudukannya. “Selat dan penempatan strategik warna nada menjadikan semua orang kelihatan hebat,” katanya. Beli rangkaian untuk $ 32 hingga $ 68 di spanx.com dan lihat lagi dari koleksi oh-là-là-layak di bawah.

Spanx Colorblock Line embed 1
Kesopanan

Spanx Colorblock girl pendek, $ 44; spanx.com

Spanx Colorblock Line embed 3
Kesopanan

Spanx Colorblock slip, $ 68; spanx.com

Spanx Colorblock Line embed 2
Kesopanan

Spanx Colorblock high-waisted thong, $ 32, spanx.com

BERKAITAN: 7 Bras untuk Bekerja dengan Setiap Item di Almari pakaian anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map