Spider-Man: Kepulangan Bintang Zendaya Homecoming dalam Pakaian Tinggi-Celah di Comic-Con

Zendaya membuat percikan di Comic-Con di San Diego pada hari Sabtu Spider-Man: Homecoming pengarah Jon Watts dilaporkan mendedahkan pada bintang fesyen berusia 19 tahun itu secara rasmi ditetapkan untuk menggambarkan watak bernama Michelle.

Pasti, berita membuktikan bahawa kecantikan yang lantang adalah ancaman tiga kali ganda (dia setakat ini telah berjaya menyanyi, merancang pakaian dan kasut, dan bertindak juga), tetapi itu yang dia pakai pada persidangan hujung minggu yang kita bercakap. Untuk mengambil pentas dengannya Spider-Man bintang bersama, Zendaya mengekalkan “wajah poker” nya dan menyelinap ke dalam kepingan Kenzo kelabu dengan cincin bunga, detail bersulam dan celah paha yang tinggi. Dia melukiskan reka bentuk landasan dengan elegan dengan Daya hitam tajam oleh pam Zendaya dan klasik yang menyapu ‘melakukan itu memamerkan keindahan alamnya.

Dia juga membawa kepada Instagram untuk berkongsi kegembiraannya dengan peranan baru dan menyiarkan imej dengannya Spider-Man bersama-sama Jacob Batalon, Tom Holland, Tony Revolori, dan Laura Harrier.

Tidak boleh lebih bersyukur dan teruja untuk berada di perjalanan ini dengan orang-orang ini … cinta y’all! #spideycrew #weinhere

Foto yang disiarkan oleh Zendaya (@zendaya) pada

BERKAITAN: Zendaya Memiliki Kesilapan Besar-dan Dia Akan Menginspirasi Anda untuk Mengembara Terlalu

Hanya bintang kecil dengan kuasa besar utama yang boleh menarik perhatian ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 29

map