Spinners Fidget Is Bursting Into Flames

Sekiranya anda peminat pemutar gelandangan, kami mempunyai beberapa berita malang untuk anda-mainan popular mungkin bahaya kebakaran.

Keluarga-keluarga dari Michigan dan Alabama mengadu bahawa pemain spinners yang berkemampuan Bluetooth terbakar, menyebabkan risiko yang serius kepada sesiapa yang berdekatan. Dalam kedua-dua kes yang dilaporkan, pemintal gila sedang mengecas ketika mereka terbakar.

Seorang ibu dari satu keluarga, Kimberly Allums, memberitahu WRBC bahawa anaknya sedang menaikkan pemutar ganjarannya hanya selama 45 minit apabila ia mula menyala.

VIDEO: Spinners Fidget: Lihatlah Fad Menyapu Bangsa

“Kami kira-kira lima atau sepuluh minit dari meninggalkan rumah untuk hari sebelum kejadian ini,” kata Allums. “Anak saya menyedari bahawa ia meletupkan nyala api dan dia mula menjerit. Saya berada di bawah dan semua yang saya dengar adalah ‘api, api’ dan pemutar gelandangan secara harfiah-ia tidak merokok, ia terbakar. “

Malangnya, ini bukan satu-satunya kes yang dilaporkan berlaku ini. Keluarga Carr dari Michigan mengalami masalah yang sama apabila mereka cuba mengenakan spinner mereka yang tidak berfungsi dengan Bluetooth. Ia terbakar selepas 30 minit pengisian.

“Mereka hanya mudah, perkara kecil yang anda putar dan saya suka bermain dengan mereka,” kata Carr WEYI. “Saya tahu terdapat banyak anak-anak yang ingin mendapatkannya, tetapi jika anda memasukkannya, tinggalkan saja dan pastikan ia dikenakan dan tidak ditangkap.”

RELATED: A Glimple Spinner Spinner Now Exists

Wang melaporkan bahawa Suruhanjaya Keselamatan Produk Pengguna sedang menyiasat insiden ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 71

map