Star-Studded: Di dalam Parti Terbaik Minggu Fesyen New York

Katie Holmes, Sienna Miller
Joe Schildhorn / BFA.com

Jonathan Borge

16 Feb, 2018 @ 4:00 petang

Menjelang hari, Minggu Fesyen New York boleh membawa model, koleksi baru, dan momen barisan depan yang mengejutkan, tetapi pada waktu malam, ia adalah mengenai sampanye, muzik keras, dan pintu masuk VIP..

Minggu lalu, Zimmermann merayakan kedai Soho yang baru dibuka dengan makan malam yang termasuk Katie Holmes dan Sienna Miller, yang keduanya muncul dalam gaun renda putih yang berhias dari jenama Australia. Ia adalah mewah, tetapi perkara-perkara yang menarik di tengah-tengah bandaraya, di mana Ferragamo mengalu-alukan gelombang gadis-gadis seperti Suki Waterhouse, Emily Robinson, dan Georgia Fowler untuk meraikan pelancaran aroma jenama baru itu, AMO Ferragamo. Untuk menyambut malam itu, Aly dan AJ (yep, bekas bintang Disney) mengambil langkah untuk melakukan hits terbaru mereka Sepuluh tahun. Mereka menarik, FYI.

VIDEO: Lihat Semua Ketibaan Selebriti di Kejatuhan Tom Ford 2018

Kemudian, Dior menjemput rakan-rakan rumah untuk melancarkan koleksi musim bunga 2018 di 14th St Garage, di mana artis dan model Sasha Pivovaroca melukis potret wanita untuk sekeping bertajuk, “Sesi Kehidupan.” Pada gala amfAR 2018, selebriti seperti Ashley Graham dan Taraji P. Henson meletakkan tali leher hitam mereka ke depan dalam gaun yang mereka boleh dipakai untuk, katakan, Golden Globes.

Seperti Minggu Fesyen New York yang hampir berakhir, semua itu berlaku Harimau kumbang, bukan sahaja dengan koleksi baru yang diilhami oleh filem itu tetapi juga dengan beberapa acara larut malam di mana bintang seperti Lupita Nyong’o terpaksa melepaskan.

Tatal ke bawah untuk pihak terbaik minggu ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map