STD, Pakaian Percuma, dan Lebih Banyak Maklumat Juicy Daripada Bachelor Tell-All Book

Wahyu From The Bachelor Tell-All Book
Getty Images; Kesopanan 

Jennifer Ferrise

Mac 06, 2018 @ 6:30 petang

Negara Bachelor masih boleh pulih dari akhir epik Arie Luyendyk Jr. gagal malam ini, tetapi pada hari yang sama, satu lagi bom Sarjana Muda.

Kali ini, drop meta metaforis datang dalam bentuk bercerita-semua, Negara Sarjana Muda: Di dalam Dunia Kesyukuran Yang Menyenangkan di Dunia, yang dikeluarkan hari ini oleh Dutton ($ 15; amazon.com).

Ditulis oleh L.A. Times wartawan Amy Kaufman, buku itu adalah yang pertama mendalam, di belakang layar Sarjana Muda dan Bachelorette waralaba, memperincikan segala-galanya dari bagaimana persembahan itu bermula kepada proses pemutus yang rumit, dan selalunya tidak sempurna, untuk apa sebenarnya berlaku kepada gelang Neil Lane ketika pasangan saat ini pecah (petunjuk: ia pergi ke cincin surga).

BERKAITAN: Arie Luyendyk Jr pada Penyesuan Sarjana Besar Terbesarnya

Kaufman bercakap dengan beberapa bekas Sarjana Muda, Sarjana Muda, peserta (kedua-dua penjahat dan penggemar), dan pengeluar, untuk mengangkat tudung pada selok-belok rancangan realiti yang dikasihi. Dia juga cuba menjelaskan bagaimana-dan terus terang, kenapa-ia berjaya menawan para penonton selama 35 musim.

VIDEO: Seseorang Sebenarnya Hidup Dalam Sarjana Muda Mansion

Peminat Celeb seperti Allison Williams dan Amy Schumer juga meminjamkan seluruh buku dalam esei lucu yang dipanggil, “Kenapa saya Penggemar.” Dan tidak hairanlah di sini-Schumer mencantumkan cintanya untuk seri terbaik, dengan berkata: “Ia jenis mengerikan untuk menonton rancangan itu. Dan itu perkara yang paling saya tunggu setiap minggu. Ia f-cked up. “

Kita tidak boleh bersetuju lagi. Baca selama sembilan daripada wahyu yang paling mengejutkan dari apa yang kami pasti pasti Chris Harrison akan memanggil buku paling dramatik dalam Sarjana Muda sejarah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map