Stella McCartney dan Range StellaSport Baru Adidas Akan Membuat Anda Ingin Memukul Gim

Selepas memanjakan hari cuti, pemikiran kami beralih kepada rejim latihan Tahun Baru kami, dan almari pakaian baru yang bergaya. Nasib baik Stella McCartney dan Adidas telah menghasilkan barang-barang dalam bentuk julat baru: StellaSport.

Berikutan dari kejayaan Adidas oleh Stella McCartney-yang meraikan ulang tahun ke-10 musim panas ini-StellaSport akan memenuhi pasaran yang lebih muda dan mendaftar masuk pada harga yang lebih berpatutan, WWD laporan.

BERKAITAN: Kuku Trend Athleisure dengan Kesemua 9 Kesan ini

Seperti jangkauan kakaknya, StellaSport menjanjikan untuk kelihatan keren semasa latihan kerana ia akan di jalanan, dan akan terdiri daripada segala-galanya dari pakaian berwarna-warni untuk aksesori dan kasut. Berfungsi baki corak, stoking sarung kaki lutut dan pasangkan semua beg galas.

RELATED: Detox In The Year Tahun dengan Tips Pembersihan Jus ini

“Ia mengambil gadis Stella dari kampus itu ke kelab dan mencari pautan dalam sukan dan teknologi tanpa mengorbankan gaya,” kata McCartney WWD. “Ada saat-saat tandatangan, seperti sepatu kets kami yang baru, yang memberikan personaliti individu. Kepingan ini direka untuk melengkapi kehidupan anda dan menjadi realistik sepenuhnya bahawa teknologi fesyen dan sukan berada di sini untuk kekal sebagai sebahagian besar daripada kehidupan dan almari pakaian kami, dan inilah sikap yang kami berteriak. “

Julat itu jatuh pada 15 Jan di adidas.com/stellasport dan di kedai-kedai Adidas, Topshop, dan Nordstrom. Tidak lama tunggu, gim gim!

PHOTOS: Dari Keira Knightley ke Cameron Diaz, Lihat 100 Selebriti Memakai Stella McCartney

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map