Steve Harvey Wishes Daughter Karli ulang tahun Perkahwinan yang Selamat 1

Steve Harvey adalah seorang papa bangga jadi, tentu saja, ketika salah satu kiddosnya baru-baru ini merayakan satu tonggak hubungan utama ia tidak teragak-agak untuk dibawa ke media sosial dan berkongsi kegembiraannya.

Karli, salah seorang daripada anak-anak keperibadian TV, hanya menandakan ulang tahun 1 tahun dengan suami Benjamin Raymond dan kedua-duanya mendapat shoutout manis dari top-the-top Keluarga feud tuan rumah.

Selamat ulang tahun 1 tahun @iamkarliraymond & @iambraymond (Foto: @sterlingpics)

Gambar yang disiarkan oleh Steve Harvey (@iamsteveharveytv) pada

BERKAITAN: Chrissy Teigen Mahu Ulangi Pernikahan dengan John Legend “Sekali lagi dan Lagi”

“Selamat ulang tahun 1 tahun @iamkarliraymond & @iambraymond (Foto: @sterlingpics),” tulis berusia 59 tahun itu, berkongsi foto dirinya bersama Karli dan Benjamin pada hari besar mereka.

Di samping itu, Karli dan Benjamin telah menghantar satu sama lain mesej khas di Instagram untuk memperingati kenyataan bahawa mereka memasuki tahun kedua mereka sebagai Encik dan Puan bersama-sama-selain menyambut seorang anak lelaki bernama Benjamin Troy Raymond II pada bulan Jun.

Satu tahun ke bawah dan seumur hidup untuk pergi! Ben Raymond anda telah membuat perjalanan hidup saya lebih manis kerana saya dapat berjalan setiap hari memegang tangan anda. Selamat Tahun Baru Lover! #TeamRaymond @iambraymond #husbandandwifeforlife

Gambar yang disiarkan oleh Karli Harvey (@iamkarliraymond) pada

“Satu tahun dan seumur hidup untuk pergi!” Karli menulis dengan gambar monokrom manis. “Ben Raymond telah membuat perjalanan hidup saya lebih manis kerana saya dapat berjalan setiap hari sambil memegang tangan anda, Happy Anniversary Lover! #TeamRaymond @iambraymond #husbandandwifeforlife.”

BERKAITAN: Magic Johnson dan Cookie Isteri Merayakan Ulang Tahun Perkahwinan ke-25 dalam Gaya Sejati

#TeamRaymond tahun ini telah menjadi perjalanan hebat! Kali ini tahun lepas saya bersiap untuk menikahi cinta hidup saya @iamkarliraymond. 9.26.2015 #weddinganniversaryweekend

Sebuah foto yang disiarkan oleh Benjamin Raymond (@amambraymond) pada

“#TeamRaymond tahun ini telah menjadi perjalanan hebat!” Benjamin menulis sebagai tindak balas kepada cinta wanitanya. “Kali ini tahun lepas saya sedang bersiap untuk menikahi cinta hidup saya @iamkarliraymond. 9.26.2015 #weddinganniversaryweekend.”

Tahniah kepada pasangan yang cantik-dan juga harapan untuk bertahun-tahun kebahagiaan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 54

map