Stitch Fix Lancar Kategori Tambahan untuk Wanita: Stitch Fix Extras

Stitch Fix telah membuktikan tempatnya di dunia e-dagang dengan mewujudkan salah satu pengalaman membeli-belah yang paling mudah di Internet. Tidak seperti perkhidmatan penghantaran kotak kecantikan / gaya lain, Stitch Fix tidak memerlukan anda melanggan dan anda boleh mengembalikan apa sahaja yang anda tidak suka. Inilah cara kerjanya: Anda memberitahu stylist anda apa yang anda suka, minta penghantaran, dan jaga apa yang anda mahukan. Setiap kali anda menempah, Stitch Fix meningkatkan algoritma dan memilih untuk menyesuaikan anda. Itulah Sophia warga Robot Arab Saudi bertemu Tim Gunn Project Runway-pembantu fesyen yang cerdas yang mempelajari rasa peribadi anda.

Falsafah berpusatkan pelanggan ini telah membawa mereka ke inovasi terbaru-Stitch Fix Extras. Stitch Fix Extras adalah koleksi bersahabat yang dapat disampaikan bahawa Pembuat boleh menambah penghantaran biasa lima item almari. Selepas menjadualkan Betulkan, pelanggan akan dapat melayari camisoles, shapewear, seluar dalam, pakaian ketat, bralet, coli, dan kaus kaki untuk menambah-pada-menjadikannya lebih mudah untuk mengemas kini semua bahagian almari pakaian anda. Dan, ya, mereka menawarkan semua jenama kegemaran anda dan banyak saiz yang sesuai dengan gaya dan belanjawan yang berbeza.

Lisa Bougie, Pengurus Besar perniagaan Wanita di Stitch Fix, memberitahu InStyle bahawa “Stitch Fix adalah untuk semua orang.”

BERKAITAN: Kotak Langganan Fesyen Terbaik

“Daripada fashionista bergaya yang ingin menambah trend terkini ke almari pakaiannya kepada ibu sibuk yang hampir tidak mempunyai masa untuk merawat dirinya seharian untuk membeli-belah, atau lelaki yang mungkin terintimidasi dengan membeli-belah dan memerlukan sedikit lemari pakaian,” dia terus. “Ideanya ialah Stitch Fix boleh menjadi kedai sehenti setiap orang untuk keperluan fesyen peribadi.”

Dan “diperibadikan” tidak melebih-lebihkan: Stitch Fix menawarkan pilihan untuk orang ramai jenis badan. Malah, pada masa ini Stitch Fix Extras menghidupkan saiz wanita XS hingga 3X, termasuk pilihan dalam Plus Plus dan Bersalin. Di samping itu, sebagai bukti lanjut mengenai dedikasi mereka kepada fesyen akses yang sama, Stitch Fix menyediakan kepada orang yang mempunyai anggaran yang berbeza. Titik harga untuk intimasi berbeza dengan pelanggan dan antara $ 9.50 hingga $ 60.00 setiap item. Dari dompet anda ke seluar dalam anda, Stitch Fix telah anda dilindungi, jadi untuk bercakap.

VIDEO: 5 Kotak Langganan yang Sihat untuk Berikan sebagai Hadiah

 

Termasuk dalam koleksi Extras adalah jenama yang semua orang tahu dan suka-berfikir Hanky ​​Panky, Wacoal, Hue, dan Orang Percuma. Tetapi itu Stitch baru Betulkan jenama eksklusif, Everyday by Stitch Fix, itu membuat kita sangat teruja.

Bougie memberitahu kami bahawa Setiap Hari oleh Stitch Fix “membantu menangani titik harga utama dan membolehkan [Stitch Fix] untuk berinovasi dengan cepat pada bentuk dan gaya berdasarkan maklum balas klien.” Ciri ini unik kerana maklum balas anda sebenarnya boleh mengubah cara produk Dihasilkan – ia benar-benar semua mengenai pelanggan.

Bougie, yang matlamatnya adalah untuk memastikan Pembetulan di tengah-tengah segala-galanya, telah melihat proses maklum balas berulang dalam tindakan. Sebagai contoh, dia memberitahu InStyle bahawa “pelanggan berulang kali meminta tali laras, jadi kami memasukkannya ke dalam camisoles kami di baris ini. Pelanggan kami juga menyuarakan minat dalam gaya yang lebih lama dan liputan paha yang lebih banyak, jadi kami merancang shapewear kami untuk memenuhi keperluan ini. “

BERKAITAN: Jeans Terbaik untuk Paha Besar

Tanggungjawab hiper ini kepada para pelanggan adalah sebahagian daripada trend pemasaran baru, di mana Stitch Fix dan “keluarga” dari perkhidmatan yang serupa telah memanfaatkan sepenuhnya. Perkhidmatan pengedaran dan perolehan-seperti ipsy, Birchbox, Roxbox-adalah mengenai pengalaman pelanggan. Keadaan ini menang / menang! Pelanggan mendapat lebih banyak pilihan, lebih banyak mengatakan tentang tawaran fesyen yang tersedia kepada mereka, dan sebagai hasilnya, kapasiti yang lebih besar untuk ekspresi diri melalui fesyen. Inovasi inovasi Stitch adalah sistem maklum balas yang positif yang mempercayai pelanggan mengetahui apa yang paling sesuai untuk mereka, dan tepat menanggapi tuntutan masing-masing. Tidak perlu untuk pendapat kedua-Stitch Fix adalah sesuatu yang anda perlukan dalam hidup anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map