Stove Top Menjual $ 20 Stretchy Pants untuk Menampung Makanan Bayi Kesyukuran Anda

Dapur Top Pants
Kediaman Courtesy Top

Jonathan Borge

13 Nov, 2017 @ 5:00 petang

Fakta: Anda akan makan terlalu banyak pada Thanksgiving tahun ini.

Fakta lain: Tiada apa-apa yang merosakkan keseronokan bercuti seperti seluar yang menjengkelkan.

Jawapan? Jenama pemadat kegemaran anda!

Stove Top-ya, secara harfiah jenama itu melihat seluruh kedai runcit-nampaknya telah memutuskan untuk menyelesaikan makanan yang berkaitan dengan makanan ini tahun ini dengan merancang secara harfiah seluar.

Dan mereka bukan sekadar seluar apa pun. Ini suckers $ 20 maroon berwarna dengan grafiti pemadat dan mempunyai band pinggang tinggi elastik yang direka untuk memastikan anda berasa selesa selepas mempunyai plat kedua kalkun dan kentang lecek.

Dalam video dramatis ini di bawah, jenaka itu menggunakan bahan yang sama digunakan untuk seluar angkasawan, yang bermakna mereka boleh meregangkan dua kali saiz. Mereka bercakap-cakap, tetapi maksudnya adalah bahawa mereka boleh benar-benar, benar-benar meregang.

Bahagian yang terbaik? Stove Top telah berjanji untuk menyumbangkan $ 10,000 kepada Feeding America, sebuah organisasi yang membantu melawan kelaparan di seluruh negara.

VIDEO: Ina Garten Berkongsi Rahsia untuk Makan Kesyukuran yang Sempurna

Kami tahu ini adalah sangat tidak masuk akal tetapi jika anda benar-benar berfikir mengenainya, konsep yang mempunyai seluar selesa sebenarnya pada Thanksgiving tidak terlalu liar.

Tatal ke bawah untuk melihat lebih banyak seluar-dan belanja di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 64

map