Stylist Jane Fonda Memecah Kesan Fashion Trailblazing Her

Jane Fonda Her Best Looks
CHRISTOPHE SIMON / AFP / Getty Images

Jennifer Ferrise

21 Dis, 2017 @ 4:30 petang

Sekiranya anda memerlukan bukti bahawa 80 adalah 20 baru, cuma lihat Jane Fonda.

Dengan setiap tahun, pemenang Oscar-yang memenangi perlawanan besar 8-0 hari Kamis-mengurus permainan fesyennya. Dan mengikut stylistnya, Tanya Gill, dia tidak akan menyia-nyiakan pelangi atau cutouts pelangi itu dalam masa terdekat.

“Apabila saya gaya Jane, umurnya bukanlah sebahagian daripada persamaan,” kata Gill, yang telah memakai aktres itu sejak 2010. “Dia melambangkan wanita moden dan tidak ada apa-apa yang dia memakai pakaian untuk alasan itu. Ia sentiasa lebih lanjut mengenai apa yang akan sesuai dengan keperibadiannya. “

Walaupun dia telah berjalan karpet merah selama lebih dari lima dekad, Gill mengatakan bahawa Fonda masih bersedia untuk mencuba sesuatu yang baru dalam kelengkapan mereka. “Dia mempunyai naluri yang hebat,” kata Gill. “Pilihannya mencerminkan keberaniannya. Itulah sebabnya dia suka memeluk banyak warna dan gaya yang berbeza-itu cara untuk menunjukkan siapa dia. “

Fonda membuat gelombang fesyen utama tahun ini sahaja, secara harfiah mencuri pertunjukan di persembahan fesyen L’Oreal di Paris musim gugur ini dengan berjalan landasan dalam gaun seksi, suede harimau Balmain-dan menariknya lebih baik daripada kebanyakan 20-somethings yang kita kenal.

“Oh, Jane menyukai pakaian itu,” teringat Gill. “Kami mendapatnya dihantar dalam saiz sampel dan ia sesuai dengannya, seperti boom. Kami hanya melepaskannya di bahagian belakang dan dia memakai beberapa but. Jujur saja, itu! “

Dan semangat semangat yang membuat gaya bintang begitu ikonik. Dari lompatnya hijau Balmain yang berapi-api di Grammys 2015 ke kolum Barbie berwarna pink Brandon Maxwell pada tahun 2017 Emmys, Fonda tidak memakai batu fesyen. “Dia seorang pelumba dalam banyak aspek dalam hidupnya,” tambah Gill. “Jadi angka seperti itu dia juga menolak sempadan permaidani merah.”

Selamat 80th Hari Lahir, Jane! Tetap bergulir untuk melihat penampilan terbaiknya sepanjang masa, dan terinspirasi oleh salah satu trailblazer terbaik dalam perniagaan.

VIDEO: Jane Fonda dan Helen Mirren Rock The L’Oreal Paris Runway

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 64 =

map