Stylist Kim Kardashian Menunjukkan Kami Cara Menambah Braidnya

Walaupun Kim Kardashian Barat hanya menukar wajahnya dengan rambut palsu berambut perang yang berair, ibu dua orang itu telah bersatu padat sukan sejak melahirkan Saint West. Dia pertama kali memulakan debutnya dengan dua cincin, dan ia telah berkembang menjadi empat cornrows besar. Jika anda ingin tahu rahsia di sebalik gaya kelihatan tidak lagi. Kami terperangkap dengan stylistnya, Justine Marjan, dan dia menumpahkan semua kacang pada wajahnya.

“Kim mahu memberikan rambutnya istirahat dari gaya haba tetap, dan braids adalah cara yang sempurna,” kata pro rambut kepada InStyle sambil menambah, “Mereka mengunci dalam gaya tanpa perlu menggunakan besi rata atau pengering pengering.” Marjan juga berkongsi kegembiraan dengan kami: “Anda juga boleh melapikkan helai dengan perapi yang mendalam atau minyak sebelum menjahit, menjadikan gaya rambut berganda sebagai rawatan rambut.” Kini jelas untuk melihat mengapa rupa telah menjadi bintang yang glamor. “Dalam masa sebulan untuk melakukan ini, rambut anda boleh berasa lebih tebal dan sihat, “kata Marjan.

Sebelum menyusun kunci Kardashian Barat, Marjan memakai jersi pertama bersama Kardashian Beauty Black Seed Oil Dry ($ 17; drugstore.com) untuk menjaga rambut berkilat, sihat, dan bebas kusut.

BERKAITAN: Minyak Essential yang Membakar Keajaiban pada Rambut

Kemudian dengan combo ekor tikus dia mencadangkan, “menggunakan jambatan hidung anda sebagai panduan untuk bahagian tengah. Apabila kita melakukan 4 braids, saya menggunakan kuilnya sebagai panduan untuk perpisahan sampingan.”

Bagi kaedah braiding, Marjan menggunakan teknik Braid Belanda. Daripada melintasi tiga bahagian di atas satu sama lain, seperti Braid Perancis klasik, membalikkan proses dengan menyeberangi helai di bawahnya. Semasa anda berjalan ke bawah, tarik rambut dari sisi seperti biasa. “Saya menyimpan rambut yang sangat ketat seperti yang saya lakukan untuk kemasan yang sangat kemas,” tambah Marjan.

Jika anda ingin meningkatkan jumlah atau panjang tidak perlu melabur dalam sambungan mahal. Penyokong rambut selebriti mengesyorkan “rambut sintetik untuk braiding kerana anda tidak perlu memanaskan gaya itu. “Bungkus sebahagian daripada koleksi Sassy Collection Synthetic Braid ($ 2; sallybeauty.com) di sekitar permulaan tocang untuk kelihatan lebih tinggi dan lebih lama seperti bintang realiti.

BERKAITAN: Kylie Jenner Membuka Lelaki Guy Rambutnya

Untuk menjamin hujungnya, pakar menggunakan Blax Blax Hair Elastics dalam hitam ($ 4; violetgrey.com), dan menyembur Ouai Soft Hair Spray ($ 26; theouai.com) pada berus gigi untuk menjinakkan mana-mana awan terbang dan menyimpan selfie braids sepanjang hari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map