Suami Duplikat Joel Madden Post Foto Memikat Isteri Nicole Richie

Ia bukan rahsia Nicole Richie adalah seorang bunglon fesyen yang boleh menarik perhatian hampir apa-apa dia percubaan. Dari rambutnya yang sentiasa berubah kepada gaya tandatangannya, Richie tidak takut untuk menolak batas dan mengambil risiko atas nama fesyen.

WATCH: Nicole Richie untuk Impulse di Macy’s

 

Pada hari Jumaat, suaminya dan bekas suaminya Good Charlotte Pemain depan Joel Madden mengambil Instagram dan mencatatkan tiga foto berasingan (di bawah) Isterinya dalam ensemble yang sangat berbeza-dan dengan warna rambut yang berbeza. Sebenarnya, kita fikir Madden hanya mempunyai sedikit masa tentang betapa cantiknya isterinya yang jatuh mati.

❤️ Obsessive ❤️

Foto yang disiarkan oleh Joel Madden (@joelmadden) pada

��

Foto yang disiarkan oleh Joel Madden (@joelmadden) pada

Yang terakhir ��❤️

Foto yang disiarkan oleh Joel Madden (@joelmadden) pada

Dalam yang pertama tiga, Richie dilihat memakai nombor renda dengan kunci hampir-putih dan bibir gelap berani. Madden memaparkan gambar itu, dengan berkata “Obsesif.” Dan betullah. Bagi imej kedua dan ketiga, Richie pergi dari biru ke rambut berambut perang dan pakaiannya masing-masing memeluk bingkai kecilnya dengan cara yang paling menyanjung.

BERKAITAN: Tonton Nicole Richie Lemparkan Tantrum Sengsara Lebih Dari Ini Must-Have Hairspray

Pasangan yang bergaya telah berkahwin sejak 2010 dan mula berkenalan pada tahun 2006. Selepas lebih satu dekad bersama, Madden dan Richie masih kuat. Lagipun, gadis apa yang tidak mahu bangun pada pagi hari Jumaat kepada suaminya yang telah memanjakannya di seluruh Instagram? Swoon. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 13 =

map