Suami Markus Kelly Ripa Consuelos Teruskan Selepas Tubuh Shamersnya

Mark Consuelos dan Kelly Ripa kini sedang menjalani percutian. Semasa kami mengalami ribut selepas ribut di pantai timur, ibu bapa dari tiga orang telah menangkap gambar seksi antara satu sama lain di pantai.

Tidak kelihatan buruk. #daddy #dadbod #nofilter ��������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelly Ripa (@kellyripa) pada

Parti itu telah bermula secara rasmi. #daddy #kellys #fantasyisland

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelly Ripa (@kellyripa) pada

Pada hujung minggu, Consuelos menyiarkan gambar isteri bikini yang bertopengnya, menulis, “Sultry Sunday dengan yang seksi adalah fave saya …” Walaupun ramai peminat cepat mengulas mengenai badan yang sangat kencang berusia 47 tahun, yang lain mengambil isu dengan umurnya, menulis bahawa dia tidak patut memakai bikini. Maksud saya, jelas itu gila. Jika saya kelihatan seperti ini dalam bikini, saya akan memakai satu setiap hari dalam hidup saya, hujan atau bersinar.

Sultry Sunday dengan yang seksi adalah fave saya…

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mark Consuelos (@instasuelos) pada

Bagaimanapun, berusia 46 tahun itu Riverdale Pelakon membiarkan ucapan itu merosot untuk sementara waktu, tetapi akhirnya dia membantah pembenci dengan mesej pemotongan dalam komen.

“Saya mahu mengambil masa beberapa hari untuk menimbang. Mungkin boleh dikatakan terdahulu. Tetapi saya mahu berada di atasnya. Tidak, saya tidak. Saya menyiarkan gambar wanita yang paling saya kagumi. Sebagai penghormatan yang menyenangkan kepada isteri saya yang saya bangga dengan cara yang tidak berkesudahan, “Consuelos bermula. “Dia bekerja keras dalam kehidupan profesionalnya dan komitmennya untuk bersenam, diet yang sihat mengagumkan dan manfaatnya ditunjukkan. Ya, dia memakai bikini pada usia 47 tahun dan pastinya tidak akan memakai satu tahun untuk datang. Jika itu menyinggung perasaan anda dalam beberapa cara, jika ia mencetuskan anda, atau psikosis lain yang anda alami, saya cadangkan anda mendapatkannya dan membiasakannya. Kepada semua lelaki yang mengatakan sesuatu yang negatif. Saya cadangkan anda membawanya dengan saya sekiranya saya cukup bernasib baik untuk masuk ke dalam anda. Saya akan kembali ke percutian saya sekarang … terima kasih kerana membenarkan saya menyatakan diri saya. “

Kelly Ripa Mark Consuelos Embed
instagram / instasuelos

Beliau menambah komen kedua yang diarahkan pada Ripa: “Saya sayang kamu @ kellyripa … teruskan membunuhnya.”

Kelly Ripa Mark Consuelos Embed
instagram / instasuelos

Kami mempunyai perasaan bodyshamers rasa akan berfikir dua kali pada masa depan mereka mahu meremehkan tuan rumah yang rajin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 70

map