Suara Emma Stone Adalah Luar Biasa dalam Ini Cappella Cover daripada “Panggil Girlfriend Anda” dengan Maya Rudolph

Kami merasai kemahiran nyanyian Emma Stone apabila dia mengetepikan “Pocketful of Sunshine” Natasha Bedingfield dalam Senang, tetapi prestasi terkininya membuatkan kita berasa lebih sedih.

Pelakon berusia 27 tahun itu muncul di pertunjukan pelbagai jenis Maya Rudolph dan Martin Short, Maya & Marty, dan menyertai Rudolph untuk perlindungan cappella Robyn’s “Call Your Girlfriend.”

“Saya melihat perkara ini di YouTube beberapa tahun lalu dari ketiga-tiga gadis itu di dapur mereka di Sweden menyanyikan lagu, bermain tabung mentega seperti ini, dan saya telah berlatih sejak itu,” kata Rudolph. “Saya rasa saya akhirnya bersedia untuk memberikannya. Jadi saya ada Emma di sini untuk melakukan ini dengan saya. “

“Kami akan mencuba untuk anda untuk kali pertama hari ini,” tambah Stone, yang menyempurnakan larian sebagai pendahulu di Broadway Kabaret Februari lepas. “Tiada tekanan sama sekali.”

“Hanya dua gals yang melepak dengan tabung mentega,” tuan rumah itu memeluknya. Kedua-dua mereka kemudiannya melakukan penampilan lagu yang luar biasa itu, hanya dengan tangan bertepuk tangan seperti dalam “Cups” Anna Kendrick dari Pitch Perfect.

BERKAITAN: Emma Stone Rocks LBD Classic di L.A. Premiere of Mike dan Dave Perlu Tarikh Perkahwinan

Tonton prestasi yang mengagumkan di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − = 61

map