Suki Waterhouse’s Beautiful InStyle Shoot Memiliki Kami Memimpikan Sun California

Kisah ini mula-mula muncul dalam edisi Mac 2015 InStyle. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, langgan majalah ini.

Suki Waterhouse mungkin lebih dikenali sebagai teman wanita Bradley Cooper-pasangan itu telah berkumpul sejak Mac 2013-tetapi ini akan berubah apabila penonton Amerika mendapati bahawa model Inggeris beralih aktris mengandungi banyak orang. Wajah kempen kecantikan Burberry akan muncul di redux Jane Austen yang akan datang, Pride and Prejudice and Zombies. Anda juga boleh mengejarnya sebagai Marlene, ahli keluarga yang berani dari golongan Dauntless, dalam bulan ini Pemberontak. Dan itu hanya peranan rasminya.

Mac 2015 Issue: Suki Waterhouse
Chad Pitman

Di sini, Waterhouse memberi kita kemahiran yang kurang digembar-gemborkan:

1. Dia adalah tali pinggang coklat dalam karate.“Saya berharap saya akan menyimpannya, tetapi terpukul pada buah dada apabila anda mula-mula mendapatkan mereka adalah dahsyat.”

2. Dia ingin menjadi seorang pereka de la fesyen.“Saya mahu melakukan beberapa pelompat di mana segala sesuatu ditulis dalam bahasa Perancis, seperti ‘Je Can not Deal.'”

3. Dia seorang jurugambar yang baru.“Ini hobi, tetapi saya mempunyai pameran dengan dua orang lain di London. Saya mengambil kamera saya untuk menembak dan meminta semua jurugambar dan pembantu menunjukkan saya apa yang perlu dilakukan.”

Mac 2015 Issue: Suki Waterhouse
Chad Pitman

(Waterhouse kelihatan dari atas: Pakaian sutera dan syal oleh Saint Laurent; gaun sutra dan seluar pendek Missoni; bandeau bulu Marc Jacobs, seluar kargo, dan ransel sutera dengan butir-butir kulit.)

In InStyleIsu Mac 2015, Waterhouse membawa kita dalam lawatan boho seksi melalui Malibu, Calif. Pergi di belakang tabir di pemotretan gambar:

 

Untuk ciri penuh Suki Waterhouse mengambil isu Mac, tersedia di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

PHOTOS: Moments Pasangan Cutest Bradley Cooper dan Suki Waterhouse

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map