Surat Jessi Klein untuk Anak Remaja Masa Depannya Akan Memberi Anda Semua Ramai

Di dalam Amy Schumer penulis bintang Jessi Klein dalam siri animasi baru Netflix Mulut besar, mengenai pengembaraan dalam baligh. Di sini, dia menulis surat kepada anak perempuannya yang akan datang, menceritakan perjalanannya yang canggung ke tempat dia sekarang.

BERKAITAN: 23 Times Celebrities Mommy-Shamed

Daughter Remaja Masa Depan yang Dihormati,

Pertama sekali, tidak kira apa yang berlaku dengan anda, saya yakin dapat memberitahu anda bahawa anda melakukan pekerjaan yang lebih baik sebagai seorang gadis remaja daripada saya. Saya memakai seluar saya hingga ke ketiak saya dan memakan anjing panas jalanan dan pek Rolos untuk makan tengah hari setiap hari.

Saya benar-benar dan sucked pada menjadi seorang gadis remaja; tetapi dalam keadilan, ia menghisap bagi kebanyakan mereka semua. Dan anda perlu mempercayai saya, ia menjadi lebih baik, tetapi jangan biarkan penampilan semasa saya membuat anda ragu-ragu itu. Pada masa ini, saya berumur 42 tahun dan telah bangun sejak 5 pagi dengan anak kecil saya, dan saya habis dan tidak kehilangan berat badan namun (saya tidak fikir ia masih dianggap berat badan walaupun ketika anak anda 2?). Saya mempunyai bulatan gergasi di bawah mataku dan saya tahu bahawa saya kalah pada semua yang saya lakukan kerana saya sedikit terharu sepanjang masa. TETAPI (dan di sini adalah bahagian yang baik-saya janji ada bahagian yang baik), apa yang sebenarnya dan benar-benar lebih baik ialah: Saya berasa lebih bahagia dan yakin sekarang, walaupun dengan bulatan dan pound tambahan dan gagal, daripada yang saya lakukan ketika saya adalah umur anda.

Apabila saya seorang gadis remaja, harga diri saya terikat dengan apa yang difikirkan oleh orang lain tentang saya-sama ada saya cukup cukup, cukup sejuk, cukup popular, cukup kurus, ETCETERA. Dan saya tidak merasakan saya adalah salah satu daripada perkara itu. Apa yang saya tidak tahu adalah, hampir tidak ada yang benar-benar merasakan perkara itu ketika mereka remaja, bahkan orang-orang yang berpura-pura mereka lakukan. Dan saya AF pertengahan umur sehingga kami tidak mempunyai penapis Instagram untuk berpura-pura, kami hanya perlu cuba berpura-pura secara peribadi sepanjang masa.

BERKAITAN: Maya Rudolph Masih Mempunyai Kengerian Terhadap Nemesis Kanak-kanaknya, Mendapat Calon Tentang Keterbatasan

Saya berharap seseorang telah memberitahu saya bahawa semua keberanian dan kacamata dan rasa malu dan pendakap dan tidak mempunyai teman lelaki dan menjadi gadis paling seksi di kelas itu-semua adalah sifat yang akan menjadi kepompong ke dalam perkara-perkara yang membuat saya yang saya hari ini . Saya belajar untuk menghargai belas kasihan, dan kebaikan, dan betapa pentingnya untuk menjangkau orang sehingga mereka merasa kurang sendirian. (Saya masih ingat bahawa bahagian yang satu-satunya adalah bahagian yang paling sukar. Ia selalu ada.) Saya bukan seorang gadis tercantik di dalam kelas, jadi saya menjadi yang lucu, dan yang lucu adalah yang membantu saya menjadi seorang penulis, dan menulis Bukan apa yang saya lakukan untuk hidup, itu siapa saya, dan ia memberikan saya kegembiraan yang luar biasa.

VIDEO: Besar Mulut Trailer Teaser

Walau bagaimanapun, saya tahu menunggu menyebalkan. Sukar untuk membayangkan perkara-perkara yang pernah berbeza daripada yang mereka lakukan sekarang, tidak kira betapa keras saya cuba meyakinkan anda bahawa mereka akan. Tidak mengapa juga. Tetapi mungkin cuba untuk mengingati ini: Semakin anda merasakan anda adalah satu-satunya yang melalui sesuatu, lebih bermakna anda ANDA TIDAK SATU SAHAJA! Dan perkara-perkara yang memalukan yang anda tidak mahu sesiapa tahu, sebenarnya, perkara-perkara yang, jika anda berani untuk berkongsi, akan menghubungkan anda dengan cara yang mendalam dan menakjubkan kepada orang-orang di sekeliling anda. Saya mengatakan ini sebagai seseorang yang menulis sebuah buku di mana saya mengakui kira-kira 50 perkara yang memalukan mengenai diri saya setiap halaman, dan ia menjadi New York Times penjual terbaik! Sekiranya anda memberitahu saya berusia 13 tahun yang akan berlaku suatu hari nanti, saya tidak akan mempercayainya. Lihat bagaimana ia berfungsi?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 50

map