Sweater berjalur Kirsten Dunst Mempunyai Twist Chic

Kirsten Dunst melangkah keluar di Santa Monica, Calif., Pada hari Rabu melihat siap untuk musim sejuk L.A..

The Dibela bintang melangkah dalam sweater putih dengan jalur hitam dan butang berlapis emas bersilang di setiap sisi (kedai melihat yang sama di sini). Dunst, 35, berpasangan dengan selesa dengan legging hitam dan sepadan dengan kasut yang mempunyai dua kandang dua butang.

Dia melayari dengan pasangan mata kucingnya yang kura-kura, beg bahu hitam dengan tali pautan rantai, dan manikur merah jingga yang berani, cincin pertunangan berliannya menarik perhatian dari jauh.

Seorang wanita yang tidak bernama memakai seluar jeans dan top navy berdiri di sebelah bintang, menjangkau untuk menyentuh perut Dunst ketika mereka berjalan-jalan melalui apa yang kelihatan sebagai tempat letak kereta.

TK
TheImageDirect.com

Khabar angin aktres pelakon untuk Orang lain bintang Jesse Plemons, 29, mula beredar pada bulan Januari ketika dia memulakan kerjaya berlian.

VIDEO: Kirsten Dunst Perbincangan Menyerikan Daripada ‘Steak, Ayam, Kentang’ & Lagi Semasa Malam Tarikh!

Ia tidak jelas apabila dia dan Plemons merancang untuk mengikat simpul itu, tetapi nampaknya Dunst tidak sabar-sabar untuk menetap. Selama musim panas, lelaki berusia 35 tahun mendedahkan rancangannya: “Saya berada di pentas dalam hidup saya di mana saya suka, saya telah bekerja sejak saya berusia 3 tahun … Ia adalah masa untuk mempunyai bayi dan sejuk.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map