Sylvester Stallone’s Daughter Sistine Mahu Hadid Seterusnya

Sistine Stallone Chanel - LEAD

Jim Spellman / Getty

Jonathan Borge

11 Nov, 2017 @ 1:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ia secara rasmi beku di New York tetapi itu tidak menghentikan Sistine Stallone daripada memakai pakaian Chanel berwarna krim yang mendalam dengan jaket yang hampir sama dengan jaket pada malam Jumaat.

“Saya selalu mengagumi jenama sejak saya seorang gadis kecil, menonton ibu saya berpakaian dalam pakaian Chanel yang paling indah yang masih ada hari ini,” Stallone, yang ibu bapanya dengan cara itu adalah Sylvester Stallone dan Jennifer Flavin, memberitahu InStyle di Coco Club Chanel, pop timbul meraikan jam tangan Boyfriend dan semua perkara pemberdayaan perempuan di The SoHo Wing. “Ingatan Chanel pertama saya adalah ketika ibuku memberi saya kulit panjang vintaj Chanel kulit.”

Kursus berusia 19 tahun itu menyukai berjalan kaki di landasan Karl Lagerfeld, pertama di pertunjukan Métiers d’Art di Paris Disember lalu, yang kemudiannya melancarkan kemahirannya di Tokyo pada Jun lalu. “Bukan cara yang baik untuk memulakan, saya sangat bertuah!”

BERKAITAN: Lihatlah Evolusi Gaya Sophia, Sistine, dan Scarlet Stallone

Sistine ingin meneruskan pemodelan, dan berfikir ia adalah masa yang sangat menarik untuk model adik-beradik. “Gigi dan Bella Hadid sama-sama membunuhnya, kedua-duanya datang dari California dan ini cerita yang penuh inspirasi, dan saya berharap satu hari nanti saya boleh mencapai kejayaan mereka , “katanya kepada kami sambil menambah dia berharap dapat bertemu dengannya. “Mereka melakukan yang hebat.”

Adakah saudara perempuannya, Sophia, 21, dan Scarlet, 15, memasuki dunia fesyen juga? “Saya mahu mereka, jujur ​​… Saya fikir mereka sangat cantik dan mereka mempunyai potensi yang begitu banyak.”

Di dalam The Wing, Chanel mengubah kelab sosial swasta menjadi ruang berbilang bilik super yang direka untuk membuat anda merasa cantik, dengan banyak peluang Instagram yang berdekatan. Lazimnya, tempat itu adalah wanita sahaja, jadi suasana malam itu terasa seperti kelab lelaki lelaki yang berprofil tinggi.

BERKAIT: Adakah Stallone Sisters Kardashian Seterusnya?

Audrey Gelman, pengasas The Wing, memberitahu kami kami mengalami “kebangkitan wanita”. “Ruang wanita memainkan peranan penting dalam momen perubahan sosial di seluruh negara dan dalam sejarah,” katanya kepada kami. “Wanita mencari suara mereka dalam segala macam cara baru dan inovatif sekarang.”

Kemudian di malam hari, tetamu dan kegemaran Chanel seperti Hanne Gaby Odiele, Cindy Bruna, dan Clara Mathilde McGregor (Ewan McGregor dan anak perempuan Eve Mavrakis) menonton Billie Eilish yang berusia 15 tahun mengambil panggung dan melakukan hits seperti “Ocean Eyes” dan “Bellyache.”

BERKAITAN: 15 Selebriti Kanak-kanak yang Melihat Sama Seperti Orang Tua yang Terkenal mereka

Eilish, yang mengiktiraf Rihanna sebagai sumber inspirasi muzik dan fesyen yang besar, berkongsi mesej positif: “Setiap orang berhak mencintai,” katanya kepada kami. 

Tinjau ke bawah untuk melihat penampilan terbaik dari parti-dan jika anda berada di New York pada hari Ahad, 12 November, klik di sini untuk mendaftar untuk dihentikan oleh Kelab Coco Chanel. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 80

map