Sylvester Stallone’s Daughter Sistine Works Out dalam Swungsuit yang Plunging untuk Kalendar Advent’s Love

Sistine Stallone mungkin telah diluluskan oleh Chanel (dia berjalan landasan jenama dua kali) dan kerap berbaur dengan fesyen gadis itu, tetapi anak perempuan Sylvester Stallone yang berusia 19 tahun suka kecergasan seperti pro seperti Gigi Hadid? Anda akan mengetahui …

Stallone beranggapan CintaKalender Advent (ia masih berlaku) dan hasilnya membuktikan dia mendapat permainan senamannya di kunci. Dalam klip itu, dia berkata, “Saya adalah Sistine Stallone. Hari ini adalah hari pilates, “dan meneruskan, dengan baik, melakukan pilates berpakaian dalam baju renang satu keping merah dan aksesori sepadan.

Dia bekerja dengan terasnya, mengerjakan glutesnya, dan juga mencuba beberapa langkah yang diilhamkan oleh Jane Fonda. “Kekalkan kuat,” dia menyimpulkan.

Pada bulan November, model memberitahu kami bahawa dia melihat kepada Gigi dan Bella Hadid, dan hanya boleh berharap mempunyai kerjaya yang serupa. “Mereka berdua berasal dari California dan ini cerita yang penuh inspirasi, dan saya berharap satu hari nanti saya dapat mencapai kejayaan mereka,” katanya. “Mereka melakukan yang hebat.”

Ditto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 81

map