Talian Pakej British Pippa Middleton yang Dilancarkan Dilancarkan di Amerika Syarikat

Ada di antara kamu yang mungkin mengingati jenama British dari lewat 90-an dengan logo anjing Scottie comel. Nah, Radley-jenama Inggeris yang dipersoalkan yang dipersoalkan-kini telah melintasi paun dan melancarkan koleksi jatuh baru dengan Macy. Ini menjadikan kami sangat teruja, kerana Radley mempunyai peminat selebriti eklektik termasuk Pippa Middleton!

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

Minggu ini, Radley memulakan kerjayanya musim luruh / musim sejuk 2017, melancarkan eksklusif di kedai-kedai Macy dan macys.com. Koleksi terbaru, gaya dan curated untuk fungsi wanita moden, menggunakan bahan berkualiti dan pasukan kreatif yang unggul untuk membina reka bentuk terkini.

Radley Relaunch - Embed - 1
Kesopanan

Walau bagaimanapun mewah dan bergaya, jangan risau. Barisan ini mempunyai pendekatan yang berpatutan dengan mata harga antara $ 55 hingga $ 325. Kami pasti anda akan menemui sesuatu yang anda sukai! Beli koleksi sekarang di macys.com.

Radley Relaunch - Embed - 2
Kesopanan
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 85 =

map