Taylor Hill dan Cindy Crawford pada Model Cara Dirawat pada tahun 2018

Sekiranya industri fesyen mempunyai kemasyhuran, model Taylor Hill akan layak untuk bintang. Pada usia 22 tahun, dia meluangkan masa di catwalk terbesar industri-paling baru-baru ini untuk Versace, Anna Sui, dan Bottega Veneta-mendarat kontrak Victoria Secret, dan menjadi wajah (dan kening tebal) Lancôme.

Tetapi bagi mereka yang tahu yang terbaik, Hill adalah gadis luar yang paling gembira yang tergantung di rumah dengan keluarganya. Ia hanya satu daripada banyak perkara yang dia mempunyai persamaan dengan legenda landasan pacar Cindy Crawford. Di sini, Crawford dan Hill membincangkan kerjayanya yang melonjak dan bagaimana untuk kelihatan baik selepas menghabiskan 14 jam di atas kapal terbang.

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 1
Preen oleh Thornton Bregazzi pakaian dan sarung tangan dengan kasut Manolo Blahnik. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CINDY CRAWFORD: Adakah anda bersedia, Taylor?

TAYLOR HILL: Bawa ia!

CC: Adakah anda membesar mahu menjadi model?

TH: Saya tidak. Saya dari sebuah bandar kecil di Colorado, dan saya tidak begitu faham tentang fesyen dan apa yang berlaku dengannya. Saya suka memanjat pokok dan berada di alam semula jadi.

CC: Oleh itu, apabila anda dikesan, apa yang anda fikirkan?

TH: Saya suka, “Anda bercanda.” Saya begitu nerdy, tinggi, dan kurus dan berasa begitu canggung. Saya berkata tidak pada mulanya, tetapi kemudian ibu saya seperti, “Mungkin kita harus memberinya satu tembakan-anda tidak pernah tahu.” Jadi saya hanya suka pergi untuk itu.

BERKAITAN: Catt Sadler pada Satu Soalan Yang Minta Sebelum Menerima Pekerjaan

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 2
Pakaian Dolce & Gabbana, Denim x Alexander Wang jogger jeans, tali pinggang Versace, dan pam Manolog Blahnik. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Walaupun kami telah bertemu sebelum ini, saya baru tahu anda adalah seorang gimnas. Adakah terdapat apa-apa dari yang anda dapat memohon kepada pemodelan?

TH: Segala-galanya: menunjuk jari kaki saya, menyadari tangan saya, berurusan dengan ketakutan panggung. Saya fikir saya mampu mengejar pemodelan dengan cepat dan penuh semangat kerana latar belakang sukan saya. Saya tidak takut bergerak di hadapan kamera.

CC: Tidak hairanlah anda berjaya. Anda dikenali kerana mempunyai kening yang hebat, tetapi bagaimana perasaan anda tentang mereka yang membesar?

TH: Saya mahu ibu saya memetik mereka, tetapi dia bekerja di salon selama 30 tahun dan enggan. Dia seperti, “Saya telah melihat wanita masuk, mendapatkan alis mereka keluar dari kepalanya, dan kemudian kembali kepada saya 10 tahun kemudian dan menjadi seperti, ‘Saya tidak lagi kening, dan ia menghisap.” saya kelihatan seperti Brooke Shields, dan saya seperti, “Siapa itu? Kenapa anda terus mengatakannya? “Akhirnya dia Googled gambar dari [filem Shields 1980] The Lagun Biru dan seperti, “Inilah yang saya fikir anda akan kelihatan seperti ketika anda lebih tua.”

BERKAITAN: Priyanka Chopra Adalah Flat-Out Beritahu Dia Dibayar Kurang Kerana Dia Seorang Wanita

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 3
Dalam pakaian Dolce & Gabbana. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Anda berhutang kepadanya terima kasih besar dan besar. Saya mempunyai perjuangan sama dengan anak perempuan saya, Kaia [Gerber, juga model]. Ia baik apabila anda mendengar ibu anda sekali-sekala.

TH: Yeah. Mine akhirnya benar-benar melakukan banyak untuk saya.

CC: Kami mempunyai minat terbaik anda. Jadi kadang-kadang dalam pekerjaan ini anda mempunyai penerbangan 14 jam sebelum menuju ke tempat kerja. Apakah helah selama 10 minit untuk menarik diri bersama walaupun anda tidak menyukainya?

BERKAITAN: 9 Syampu Kering Terbaik, Peringkat

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 4
Di Saint Laurent oleh jumpsuit dan bot Anthony Vaccarello. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

TH: Saya telah belajar bahawa syampu kering adalah kawan terbaik anda. Memberi gigi anda adalah kawan baik kedua anda. Dan kemudian membahayakan. Saya bekerja dengan Lancôme, dan penggemar kegemaran saya ialah Génifique [barisan] mereka. Seperti, lakukan topeng muka di atas kapal terbang. Letakkan serum apabila anda mendarat. Sikat gigi anda, semburkan syampu kering-anda seorang yang baru!

CC: Dan adakah anda mendapat apa-apa hacks kecantikan yang hebat dari orang rambut dan solek anda?

TH: Saya tidak tahu jika anda tahu Fulvia [Farolfi], tetapi dia menggunakan pengering rambut kecil ini untuk memanaskan bulu mata bulu mata sebelum menggunakannya. Saya bersumpah akan menjadikan bulu mata anda tetap lurus sepanjang hari.

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 6
Di dalam pakaian dan kasut Fendi, serta bra dan seluar dalam Victoria’s Secret. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Itu luar biasa. Apa rejimen kecergasan anda? Saya tahu menjaga tubuh anda adalah bahagian penting untuk menjadi Malaikat Rahsia Victoria.

TH: Makan dan bekerja dengan baik adalah perkara yang paling penting kerana mereka membina daya tahan. Saya mempunyai masa sehingga 18 jam, dan sukar untuk melepasi mereka apabila saya tidak berbentuk. Kecergasan juga mengubah perspektif saya pada hari ini, berapa banyak yang boleh saya capai, dan bagaimana perasaan saya tentang diri saya sendiri. Saya suka latihan interval tinggi, bergerak berasaskan CrossFit, dan mengangkat berat. Saya mahu senaman keras supaya rasanya seperti saya telah mencapai sesuatu.

BERKAITAN: The One Thing Nikki Reed dan Ian Somerhalder Menghabiskan Semua Wang Mereka Pada

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 8
Di Paco Rabanne turtleneck dan tangki atas dengan pam dan pam Manolo Blahnik. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Saya benar-benar bersetuju bahawa apabila anda kuat secara fizikal, ia diterjemahkan untuk merasakan mental yang kuat. OK, jadi anda mempunyai saudara lelaki dan perempuan yang kedua-dua model dan adik perempuan lain yang merupakan jurugambar. Berapa kerap kamu bekerja bersama-sama??

TH: Saya harap ia lebih kerap. Apabila saya dapat bersaing dengan adik-beradik saya yang lain, ia hanya dirasai seperti di rumah. Saya tahu orang-orang ini … kita satu. Kami datang dari manusia yang sama.

CC: Bagaimanakah abang anda, Chase, mencari pengalaman model? Adakah anda perasan perbezaan [dari kerjaya anda sendiri]?

GgTH: Dia akan memanggil dan bertanya kepada saya seperti, “Oh, adakah anda tahu orang ini?” Dan saya seperti, “Orang yang sangat penting, ya, bercakap dengan mereka.” Tetapi ada contoh lain di mana saya suka, “Itu daripada julat saya. “Apabila dia memerlukan bantuan dengan berjalan kaki landasannya, saya berkata,” Tidak dapat membantu anda, lelaki! Ia akan menjadi waaay berbeza daripada saya. “

Mungkin 2018 Taylor Hill - Embed - 9
Di atas tangki Miu Miu, baju Givenchy, Denim x Alexander Wang jeans, dan pam Manolo Blahnik. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Anda InStyle Tembak adalah di Hollywood. Ketika saya berada di sana bersama keluargaku, mereka seperti, “Di manakah penampilan selebriti?” Adakah ada bintang yang anda fangirly sedikit tentang pertemuan?

TH: Ketika saya pertama kali bertemu dengan kamu, saya seperti, “Whoa, Cindy Crawford!” Saya bertemu dengan Rihanna, dan saya maksudkan, datang, dia Rihanna. Dan saya baru melihat Amy Adams semasa hujung minggu Oscar dan seperti, “Hanya berkata, ‘Cinta ya!'” Terdapat banyak orang yang kita dapat bercakap dengan [sebagai model], dan ia seperti, “Wow!” Tetapi kemudian anda hanya menyedari, “Hei, mereka adalah orang, sama seperti saya.” Senang melihatnya.

CC: Terdapat banyak perbincangan dalam fesyen sekarang mengenai cara model dirawat. Adakah anda-jika anda ingin bercakap mengenai rawatan miskin yang berpengalaman ini? Dan apa perubahan yang anda ingin melihat industri membuat?

GgTH: Saya suka bercakap mengenainya kerana ini adalah satu peluang yang sangat baik yang kita miliki sebagai wanita untuk menjadikan industri ini lebih baik untuk generasi akan datang. Perkara No. 1 yang saya sukai untuk melihat perubahan adalah bilik di belakang pentas di pameran fesyen. Tidak ada tempat untuk gadis-gadis berubah secara peribadi dari akhbar dan jurugambar. Terdapat gadis-gadis yang berumur 16 tahun, seperti saya ketika saya mula-mula mula berubah di ruang terbuka.

CC: Nah, masalah sekarang adalah semua orang mempunyai telefon bimbit. Tidak ada sudut di mana seseorang tidak boleh snap gambar, anda tahu?

TH: Betul. Dan itu menakutkan. Saya selalu sangat takut akan kejadian itu, kerana sekali ini berlaku, ia di luar sana.

BERKAITAN: Bagaimana Hubungan Rowan Blanchard Dengan Kecantikan Telah Berubah

CC: Pada nota yang lebih bahagia, apa yang anda inginkan tahun ini?

TH: Semuanya! Saya baru bertukar menjadi 22, tetapi saya masih berasa seperti kanak-kanak kadang-kadang. Saya melihat hidup saya dan di mana saya berada, dan saya seperti, “Bagaimana saya sampai di sini, dan apa yang saya masih lakukan di sini?” Saya berharap setiap hari.

CC: Ia bagus untuk mendengar berapa banyak model cinta anda. Perkara terakhir: Nasihat apa yang akan anda berikan Kaia?

TH: Oh my gosh … dia mempunyai awak! Apa yang dia perlukan nasihat saya?

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Mei InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan untuk muat turun digital April 13.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 74 =

map