Taylor Lautner Bergabung dengan Instagram, Menawarkan Nombor Telefon Taylor Swift

Brace yourself ladies, Taylor Lautner telah menyertai Instagram … dan dia melakukannya dengan cara epik. Sejak itu Twilight alum menunggu seketika untuk mendaftar di laman rangkaian sosial, dia tidak boleh sekadar mengeposkan dirinya sendiri untuk ‘gram’ (meskipun ia akan disambut) dan membiarkannya berakhir. Jadi, dia memutuskan untuk berkongsi video lucu, memandangkan Adam Sandler.

Hello Instagram! Ia hanya membawa saya sehingga tahun 2016 untuk akhirnya menyertai, maaf saya terlambat untuk pesta haha ​​Sangat terima kasih kepada tunas saya @adamsandler dan @davidspade kerana membantu saya memperkenalkan halaman saya

Video yang disiarkan oleh Taylor Lautner (@taylorlautner) pada

Di dalamnya, Lautner, memakai topi putih, seluar putih dan seluar jeans berwarna putih, berdiri di hadapan Sandler dan cuba mengendalikan beberapa idea tentang bagaimana dia membuat debutnya di Instagram. Sebagai Cuckoo bintang pergi melalui idea-ideanya, yang termasuk memukul backflip dalam “slo mo” dan menabur, Sandler duduk di atas batu sofa yang dihadapi, melepaskan bulldognya dan menolak hampir setiap satu.

BERKAITAN: Tonton Taylor Lautner Dance ke Spice Girls pada Malam Ini

Selepas Diadun bintang ditembak membuat video dalam video Lautner, 24 tahun tesis menyeru bantuan David Spade, yang tidak berminat dengan idea memukul dab dalam videonya. Perubahan itu, bagaimanapun, apabila Lautner menawarkan suapan seumur hidupnya: nombor Taylor Swift (Lautner dan Swift memainkan beberapa pasangan dalam filem 2010 hari Valentine). Spade segera turun dari bangku simpanan yang dia sedang santai untuk belajar tarian.

“Halo Instagram! Ia hanya membawa saya sehingga tahun 2016 untuk akhirnya bergabung, maaf saya terlambat untuk pesta haha ​​Sangat terima kasih kepada tunas saya @adamsandler dan @davidspade kerana membantu saya memperkenalkan halaman saya,” kata Lautner.

Kami tidak sabar untuk melihat apa lagi yang dia ada di kedai … mungkin sedikit Twilight tindakan reuni mini? Jari melintas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 + = 27

map