Taylor Lautner Perbincangan Dating Taylor Swift dan Mengesahkan Dia Mencipta Lagu Tentang Dia

Sepertinya hanya semalam bahawa Taylor Lautner dan Taylor Swift adalah 2009 yang paling banyak dibicarakan tentang pasangan Hollywood, dan hampir tujuh tahun selepas pasangan terkenal itu mengakhiri hubungan mereka, akhirnya kami mendapat beberapa jawapan tentang apa yang turun.

Peminat telah membuat spekulasi selama bertahun-tahun bahawa lagu “Kembali ke Disember” dari album Swift 2010 Bercakap Sekarang adalah tentang Lautner-pasangan itu berpecah hanya beberapa bulan sebelum dibebaskan selepas mencetuskan percintaan pada set filem hari Valentine– dan sekarang kami ada pengesahan dari Twilight bintang sendiri. Lautner duduk dengannya Menjerit Queens bersama bintang Lea Michele dan John Stamos hari ini untuk melakukan video Facebook Live, dan topik itu berubah dengan cepat kepada hubungan masa lalu.

“Anda bertarikh Taylor Swift, saya ingat bahawa,” kata Michele kepada Lautner. Pelakon itu menjawab dengan senyuman, mengatakan bahawa dia tidak mahu bercakap mengenainya. Walau bagaimanapun, bekas Glee bintang menekan dia mengenai topik itu. “Bukankah dia menulis lagu tentang kamu?” penyanyi-pelakon itu bertanya. “Saya fikir ia adalah sesuatu tentang sweater dan topi, bukan?” Michele terus menikam meneka lagu itu. “Seperti, topi anda pada bulan Disember,” dia bertanya sebelum Lautner akhirnya memberi dengan respons. “Ia dipanggil ‘Back to December,’ katanya.

BERKAITAN: Taylor Lautner Bergabung dengan Instagram, Menawarkan Nombor Telefon Taylor Swift

Tonton klip di atas untuk melihat semuanya turun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 92 =

map