Taylor Swift dan Bill Haim Murray Sweatshirt Boleh Menjadi Anda $ 118

Taylor Swift telah cukup hujung minggu. Internet diputar ke dalam tizzy kolektif apabila ahli penyanyi dan kehormatan Haim-melukiskan gambar bikini-berpakaian galavantingnya di Hawaii dengan kumpulan gadis indie, dengan itu mendedahkan pusingan yang banyak diperdebatkannya. Tetapi kami dapati Instagram daripada baju empat guncangan berongga yang diletakkan dengan nama Bill Murray sama, jika tidak lebih, menarik. “Saya cuba untuk mendapatkan kehidupan untuk berlaku kepada saya,” kata Swift menerangkan gambar itu, memetik pelawak legenda.

BERKAITAN: BFF Bonding! Lihat Taylor Swift dan Lorde Go Hiking Together di Los Angeles!

Sememangnya, kami ingin tahu di mana kita boleh memperoleh ciptaan epik kita sendiri, untuk melanjutkan kes kami untuk menyertai skuad. Kerana ternyata, topi gaya vintage dibuat oleh tiada lagi daripada Reformasi jenama L.A. cool girl, dan, kerana setiap orang dibuat menggunakan kain, warna, dan corak vintage yang dipertahankan, ia sebenarnya menyerupai sesuatu yang akan dipakai oleh Murray sekitar SNL hari. Setakat yang memorialize di bahagian depan, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas Yael Aflalo berkata pilihannya adalah mudah: “Jika Bill Murray mempunyai pasukan, saya pasti ingin melakukannya.” Baiklah.

Sebutkan sweatshirt grafik untuk $ 118 di thereformation.com. Jalankan, jangan berjalan!

PHOTOS: Pakaian Gaya Jalan Paling Penting di Taylor Swift

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 95 =

map