Taylor Swift dan Zayn’s Fifty Shades Video Muzik Di Sini dan Sepenuhnya Memabukkan

Tunggu selesai! Sudah lebih dari sebulan sejak Taylor Swift dan Zayn Malik terkejut dengan “Saya Tidak Ingin Hidup Selamanya” Lima puluh Shades lebih gelap soundtrack-dan video muzik di sini. Setelah banyak mengejek, video itu akhirnya ditayangkan pada tengah malam pada pagi Jumaat, dan ia telah merapatkan pandangan sejak itu.

Di dalam dunia yang muram dan menyulitkan video (di atas, pasangan bintang pop menangani kesakitan yang terpisah walaupun berada di hotel yang sama. E! melaporkan bahawa video itu, oleh Grant Singer, ditembak di St. Pancras Renaissance bersejarah London. Hotel yang terkenal ini menyediakan latar belakang yang sempurna untuk lorong-lorong angsty dan saat-saat kerinduan yang digambarkan oleh Swift, yang berang-berang di antara bantal sedap dan menggulung bantal di atas katil mewah. Penyanyi tidak pernah menyentuh klip video selama empat minit, yang mungkin tidak berlaku. Malik telah dikaitkan dengan Gigi Hadid Swift A-senarai bestie selama lebih daripada satu tahun.

VIDEO: Taylor Swift & Karlie Kloss Adakah #BFFGoals

 

“Saya tidak mahu hidup untuk selama-lamanya, kerana saya tahu saya akan hidup dengan sia-sia,” setiap separuh daripada pasangan yang bermain dalam satu telah mengambil alih carta. “Dan saya tidak mahu berada di mana sahaja, saya hanya mahu memanggil nama anda sehingga anda pulang ke rumah.”

BERKAITAN: Taylor Swift membangkitkan “I Do not Wanna Live Forever” Video

Lagu ini adalah salah satu daripada banyak yang dipaparkan pada bintang-bintang Lima puluh Shades lebih gelap soundtrack, yang juga termasuk trek oleh John Legend, Sia, Nick Jonas dan Nicki Minaj.

Soundrack akan tersedia ($ 13; amazon.com) pada hari yang sama dengan filem, yang mengetuk bioskop pada 10 Februari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map