Taylor Swift Mempunyai Mesej Terbaik untuk Peminatnya pada Hari Lahirnya

Sudah menjadi satu tahun yang menakjubkan untuk Taylor Swift, dan dia berterima kasih kepada peminatnya yang setia ketika dia merayakan ulang tahunnya ke-28. Penyanyi “Lihatlah Apa yang Anda Buat Saya” mengambil Instagram untuk berkongsi mesej untuk semua orang yang berharap pada hari istimewanya. 

“Saya sangat mencintai kamu, ini foto @paul_sidoti mengambil di @officialofficial Jingle Bell Ball di London beberapa hari yang lalu,” dia menulis bersama foto dia melakukan di panggung. “Saya tidak boleh meminta satu tahun yang lebih baik, terima kasih kepada anda Terima kasih atas semua kehendak hari jadi. Tidak sabar untuk melihat apa yang akan berlaku. : senyuman:

Saya sangat mencintaimu. Ini foto @paul_sidoti mengambil di @ @ @ @ kitalitalis Jingle Bell Ball di London beberapa hari yang lalu. Saya tidak boleh meminta tahun yang lebih baik, terima kasih kepada anda. Terima kasih atas semua hasrat hari jadi. Tidak sabar untuk melihat apa yang akan menjadi 28. Lihat anda dalam lawatan ��

Pos yang dikongsi oleh Taylor Swift (@taylorswift) pada

BERKAITAN: Taylor Swift Meninjau Lawatan Reputasinya dengan Video Baru Epik

Salah satu mesej hari jadi terbaik yang diterima oleh Taylor hari ini? Penghormatan manis dari BFF beliau Selena Gomez. Dia menghantar video bersama-sama dengan mesej, dan ia akan mencairkan hati anda. 

“Saya gembira awak dilahirkan, awak menulis semua fikiran yang tidak dapat diketengahkan (ME!) Terima kasih kerana memberi suara kepada dunia ini yang sahih dan inspiratif Saya berharap ada yang tahu betapa besar hati anda sebenarnya adalah .. ia sengit, berani dan freaking liar dengan cahaya. Saya gembira anda melindungi itu. Cinta anda @ taylorswift. ” Awww.

Selamat Hari Jadi, Taylor!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 25 =

map