Taylor Swift Mendedahkan Trick itu kepada “Cyborg Naked” nya dari “Sedia untuk Ia”

Taylor Swift menjatuhkan apa seolah-olah seperti video muzik yang sangat skandal untuk single barunya, “… Ready for It?” pada hari Khamis malam, dan Internet dengan serta-merta membakar dengan ceroboh tentang “cyborg telanjang” yang Swift memainkan video.

Tetapi ketika dia kelihatan sama sekali tidak dilepaskan, sebenarnya dia memakai bodysuit berwarna kulit dengan panel semu, yang memberikan ilusi bahawa tubuhnya terdiri daripada “bahagian-bahagian” yang berbeza-beza.

TK
Kesopanan

Swift membawa Cerita Instagram pada hari Jumaat untuk menangani kontroversi dan menunjukkan apa yang bodysuit itu kelihatan seperti dalam kehidupan sebenar, sebelum pencahayaan gelap dan penyuntingan video memainkan trik di mata kami. Dan pada hakikatnya, dia sangat jauh dari telanjang.

Taylor Swift Ready for It? - 1
taylorswift / instagram

“Ia menyinari hati saya bahawa [orang-orang] telah banyak mengatakan tentang bodysuit ini,” tulisnya di Instagram bersama selfie memakainya. Dia juga memakai bra dan seluar di bawah pakaian yang tidak begitu skandal.

Taylor Swift Ready for It? - 2
taylorswift / instagram
Taylor Swift Ready for It? - 3
taylorswift / instagram

BERKAITAN: Gadis ini Sepenuhnya Seperti Taylor Swift, Anda Tidak Akan Percaya Mata Anda

Nah, itu satu misteri yang diselesaikan. Kini kami hanya menunggu untuk mengetahui apa yang (atau siapa) video muzik itu benar-benar kira-kira.

Taylor, berhati-hati untuk menyiarkan Cerita Instagram yang lebih mencerahkan?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 63

map