Taylor Swift Menunjukkan Off Leggy Jet-Set Look in Miniskirt and Crop Top

Tidak kira jika Taylor Swift berada di permaidani merah atau menjalankan tugas, pemain berusia 26 tahun itu pakar dalam menggosok pakaian pendek. Dia juga membuktikan bahawa silhouettes leg-baring boleh dipakai semasa musim sejuk untuk perjalanan terakhirnya ke lapangan terbang pada hari Ahad. 

Gadis hari jadi, yang menerima pelbagai cinta dari rakan-rakannya yang terkenal pada hari istimewanya, melancarkan melalui LAX dalam skirt mini kotak-kotak dengan hemline asimetris ($ 68; bloomingdales.com). Satu sweater topi navy yang mendedahkan midriff terdedahnya menambah sentuhan kehangatan untuk melihatnya. Penyanyi “Bad Darah” menarik pakaian itu bersama-sama dengan menutupi kakinya dengan sepasang celana yang selesa. Untuk kasut, Swift memilih oxfords burgundy-toned, dan dia membawa beg hitam dan tan di atas bahunya untuk melengkapkan paparan musim sejuk yang panas.

Lihat lebih banyak pakaian lapangan terbang selebriti yang menakjubkan di galeri kami di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 38

map