Taylor Swift Tidak Dapat Mendapatkan Liputan Lima Kilauan Shades Her: Watch

Seperti yang ternyata, Taylor Swift sama-sama terobsesi kerana kami bersama dengannya “kecantikan wajah video muzik” I Do not Wanna Live Forever “.

Hampir seminggu selepas dia dan Zayn Malik membuat debutnya iringan video muzik sultry kerana hit mereka “I Do not Wanna Live Forever” dari Lima puluh Shades lebih gelap soundtrack, bintang pop memperlakukan kami dengan lebih banyak barangan-i.e, rakaman di belakang layar. Dalam video baru, Swift memberi kita cita-cita mukanya yang muram dan jenaka mengenai kemahiran lakonannya dan masa panggilan awalnya untuk pukulan, yang berlaku di London.

Walaupun kita telah melihat Tay rock tanda tangan bibirnya yang merah, lipit dalam warna merah jambu yang berusia 27 tahun, gincu berkilat dalam video muzik adalah wajah yang jelas berani. “Apa yang kami lakukan sekarang adalah bibir bergemerlapan yang saya lihat pada pucuk dan landas dan barangan, tetapi saya tidak pernah melihat orang yang melakukannya dalam video muzik atau apa-apa,” “The Wildest Dreams” hitmaker menerangkan dalam vid. “Saya hanya suka dengan bibir sekarang, saya rasa saya mempunyai bola disko di muka saya!”

Kami juga melihat kecantikan berambut perang itu menenangkan kesukaannya dan mempraktikkan modelnya-berjalan di lorong di sebuah hotel.

“Adakah anda menangkap itu? Adakah anda melihat bahawa mengambil terakhir, apa yang saya lakukan di sana? Cara saya dapat mencadangkan dengan kepalanya?” dia berkata.

Walaupun kita tidak melihat Malik dalam rakaman baru, ada sebab untuk itu-yang Swift menerangkan pada permulaan klip.

RELATED: Taylor Swift dan Gigi Hadid Memiliki Zero Chill Hearing “Saya Tidak Ingin Hidup Selamanya” di Radio

“Ia lebih awal daripada yang saya fikir untuk mengatakannya. Kami mula merakam video untuk ‘I Do not Wanna Live Forever,'” katanya. “Dan saya yang pertama kerana jelas saya tidak menuntut masa panggilan yang terlalu lama kerana Zayn sedang tidur di London, saya bayangkan, di bawah sejenis selimut sutera.”

Tonton klip belakang di belakang di atas dan klik di sini untuk menghidupkan semula video muzik muram untuk “I Do not Wanna Live Forever”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map