#TBT: Elizabeth Hurley Mendedahkan Sama Dia Mengganti Pakaian Pin Keselamatan Versace Ikonnya Sekarang

Telah 21 tahun sejak Elizabeth Hurley melangkah ke dalam pakaian pin keselamatan Versace yang kini ikon-tetapi pelakon itu tidak pernah bermaksud untuk melihat skandal untuk menjadi masalah besar ketika dia menuju ke perdana Empat Perkahwinan dan Pengebumian, filem Hugh Grant pada masa itu, pada tahun 1994. 

“Saya berusia 20 tahun, dan ia hanya satu daripada kemalangan yang pelik,” kata Hurley InStyle pada parti langsung menonton The Royals akhir musim pada malam Ahad. “Ia hanya luar biasa bahawa orang masih bercakap mengenai pakaian itu-tetapi saya rasa ia memberi kesan.”

Oleh itu, akankah Hurley melepaskan gaun itu kembali pada hari ini jika dia mempunyai peluang? “Mungkin-saya perlu mencubanya dan melihat di cermin, dan kemudian melakukan tiga-enam puluh,” katanya. Tetapi apabila pertimbangan lebih banyak, Hurley fikir lebih baik mengenainya. “Mungkin potongan-potongan itu terlalu kecil untuk saya sekarang, jadi saya tidak tahu. Mungkin tidak!”

BERKAITAN: Elizabeth Hurley mengenakan gaun dengan kereta tanpa henti ke Parti Pink Pink BCRF

Walaupun Hurley mungkin teragak-agak untuk melangkah dalam gaya yang sama sekarang, dia masih mempunyai tempat yang lembut untuk melihat perhatian. “Ia cantik pada masa itu,” katanya. “Ia memenuhi tujuannya.” Dan dia teruja bahawa bintang lain mengguncang gaun berani yang sama sedikit lebih baru-baru ini (gambar di bawah). “Apabila Lady Gaga memakai [pada 2012], dia kelihatan hebat,” kata Hurley. Kami akan menantikan siapa yang memecahkannya daripada arkib seterusnya.

wanita Gaga heads to her concert in Milan
Berita Splash

PHOTOS: Adakah Elizabeth Hurley Channel Queen Elizabeth untuk Peranannya di The Royals?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map