Tech, Yeah! Kami Mencintai Barang Baru-Penjejakan Aktiviti Swarovski

Kami suka mengira langkah kami dan mengawasi tidur kami. Satu-satunya masalah? Memakai sama-sama menjejaki aktiviti litar gelang atau loket setiap hari. Baiklah, Swarovski berharap dapat mengurangkan keletihan aksesori ini dengan bekerja bersama Misfit (syarikat teknologi yang membawa kita peranti seperti Shine and the Flash) pada barisan baru yang menggabungkan fesyen dan fungsi.

BERKAITAN: Lihat Semua Berita Tech Terkini Terkini

Pusat-pusat pengumpulan di sekeliling cip pengesan Misfit-menyamar sebagai kristal faceted, tentu saja. Batu bulat mengukur langkah anda, kalori terbakar, jarak berjalan, dan kualiti tidur, kemudian menyegerakkan semua data ini ke aplikasi yang sama pada telefon pintar anda. Bahagian yang terbaik? Batu ini boleh muncul dalam sembilan keping perhiasan Swarovski, supaya anda boleh melakukan peralihan pelacak anda kerana anda mengubah rupa anda dari siang ke malam, atau dari kerja hingga hujung minggu.

Maaf, tetapi ada alasan lain untuk tidak serius tentang kesihatan anda! Peranti dan perhiasan secara rasminya dilancarkan bulan depan, tetapi anda boleh mempelawa mereka hari ini (bermula dari $ 169; swarovski.com).

031715-swarovski-embed.jpg
Kesopanan

BERKAITAN: Christy Turlington Burns Menggunakan Watch Apple untuk Melatih untuk Marathon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map