Teknik Foolproof untuk Memangkas Bangs Anda Antara Pelantikan Salon

Walaupun mana-mana set baru bangs sepatutnya pasti dipotong oleh seorang profesional, kami memahami kesakitan tidak mempunyai masa untuk mengurangkan sentuhan, terutamanya apabila pinggang anda menjadi begitu lama ia mula menjangkau tulang pipi anda. Setelah menangkap dengan hairstylist John Barrett di bangsawan kanan agar sesuai dengan setiap bentuk wajah, kami hanya perlu bertanya — bagaimana anda boleh menyimpan pinggang anda di periksa apabila anda tidak boleh membuatnya ke salon? Jawapannya: iman, kepercayaan, dan tangan yang mantap memegang sepasang gunting, sudah tentu. “Ambillah rambut dari tengah-tengah bang anda, tariknya ke bawah di antara dua jari, berehat jari anda di atas alis atau hujung hidung anda, kemudian potong apa yang keluar dari bahagian atas,” kata Barrett. “Itu akan membuatkan awak pergi sehingga anda boleh pergi ke salon.”

BERKAITAN: Bang Bang Terbaik untuk Setiap Bentuk Wajah

Kerana anda mengumpul helai antara dua jari anda, anda akan menghalang panjang dari terlalu pendek, yang dikatakan oleh Barrett adalah salah satu perkara yang paling biasa orang benci tentang mendapatkan bangs. “Apabila orang memotong poni mereka sendiri, mereka cenderung untuk memotong mereka terlalu pendek, tetapi kedua-dua jari menambah seperempat inci inci,” tambahnya. Sudah tentu trik ini hanya boleh digunakan jika anda sudah mempunyai bangs. Satu set baru perlu disesuaikan untuk anda secara khusus. Layari lebih rendah jika anda ragu-ragu — atau Bettie Page fringe yang tidak dijangka mungkin menjadi apa yang anda tentukan. “Selepas anda menarik rambut melalui dua jari anda, berehatlah sedikit pada alis atau bahagian atas hidung anda, dan jangan memotongnya,” kata Barrett. “Kerana ia membongkok jari anda, pukulan anda juga akan jatuh dengan cara yang lembut dan seksi.”

PHOTOS: Inspirasi Salon-Bangs Selebriti Terbaik

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 + = 88

map