Temui Duta Lelaki Lelaki Pertama yang Maybelline

Mari kita dengar untuk kanak-kanak lelaki kecantikan itu. Maybelline adalah jenama kecantikan terkini untuk mengalu-alukan duta besar lelaki yang pertama. Manny Gutierrez aka @ mannymua733, yang diketahui oleh 3 juta pengikut Instagramnya dan 2 juta pelanggan YouTube untuk kelihatan makeup dan tutorialnya yang merupakan definisi semua perkara glam, adalah wajah kempen untuk Big Shot Colours Mascara baru Maybelline.

Bintang media sosial membuat penampilan Maybelline bersama rakan blogger Shayla Mitchell aka @makeupshayla, dan pemenang undian Jackie Flowers dalam satu siri video. “Secara jujur ​​saya tidak boleh lebih dihormati [atau] teruja !,” kata Gutierrez tentang pertunjukan barunya di Instagram.

Kami tahu anda tidak boleh menunggu! Itu Boss Life II yang dibintangi #bigshotmascara, @makeupshayla, @ mannymua733 dan #mnysweepstakes pemenang, @ jflowers1533 ada di sini! Pastikan anda berkongsi bos anda dengan kami menggunakan #bigshotmascara dan tunggu lebih banyak lagi 2017 ini kerana kami akan terus melakukan perkara-perkara besar dengan @makeupshayla, @ mannymua733 dan ANDA. Sekarang, mari dapatkan bos. ����

Video yang disiarkan oleh Maybelline New York (@maybelline) pada

BERKAITAN: Top 5 Lelaki Bloggers Kecantikan untuk Ikut pada 2017

Kecantikan adalah untuk semua orang, jadi tentang masa para blogger kecantikan lelaki mendapat pengiktirafan yang sama untuk kemahiran mereka. Pada bulan Oktober, bintang media sosial Charles James diumumkan sebagai CoverGirl lelaki pertama, dan kami sanggup bertaruh kami akan melihat lebih banyak jenama mengambil perkongsian yang menjadikan kecantikan peluang yang sama. (Dan kita akan terus memberi mereka maya tinggi maya.)

Sekiranya anda telah tidur dengan mengikuti saluran media sosial Manny, lihatlah beberapa solek terbaiknya di bawah ihsan Instagramnya.

Pada skala dari 1 hingga berjabat … bagaimana kita lakukan hari ini! Siapa sukakan video Tahun Baru Glam hari ini ?! Umpa Pautan dalam bio saya! Daddy Perak Sexy di sini kita datang ��

Foto yang disiarkan oleh ��Manny Gutierrez (@ mannymua733) pada

CLASSIC CHRISTMAS GLAM DAN BAGAIMANA MENJADIKAN SEMUA HARI ADALAH SEKARANG LIVE! Pautan berada dalam bio saya  check it out! Untuk butiran solek … semak video;)

Foto yang disiarkan oleh ��Manny Gutierrez (@ mannymua733) pada

Merakam 3 video hari ini ….. im SHOOK! Ia akan menjadi hari yang baik ම gembung Lipstick – @jeffreestarcosmetics Leo

Foto yang disiarkan oleh ��Manny Gutierrez (@ mannymua733) pada

Saya MENYAMBUNGKAN SONY CHARGER HAPPY HARI! Saya boleh mula mengambil gambar glam lagi ������ Ps awak lihat video hari ini? Kegemaran saya pada bulan Julai adalah saluran youtube saya! Semak ia !!! Bibir – @colourpopcosmetics dan bayi saya @kathleenlights collab pada titik sifar Mata – @toofaced dan bayi saya @nikkietutorials kuasa palet solek dengan pensil #colourpop dalam sengatan lebah Menyorot – @anastasiabeverlyhills moonchild sorotan palet Lashes – @nubounsom Serengeti (menggunakan kod MANNYMUA untuk save 20%!) Brows – @benefitcosmetics goof proof pensil coklat di nombor 5 Yayasan – baru @ hourglasscosmetics hilang asas yayasan yang Brushes yang menakjubkan digunakan – berus koleksi elit baru @morphebrushes elit! Gunakan kod MANNYMUA untuk menjimatkan wang ke atas mereka ������ Tutorial pada paparan ini akan datang tidak lama lagi! Siapa lagi yang gemetar! 

Foto yang disiarkan oleh ��Manny Gutierrez (@ mannymua733) pada

VIDEO BARU LIVE! Penyokong wajah penuh hanya cabaran! Pautkan dengan bio;)) Semak lelaki itu! Senang sekali dengan yang ini !!! Berteriak besar ke @ mariya.ae untuk konsep yang menakjubkan dan @jeffreestar dan @nikkietutorials untuk mengubahnya menjadi cabaran! Semoga kamu mencubanya ��

Foto yang disiarkan oleh ��Manny Gutierrez (@ mannymua733) pada

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map