Temui Kejatuhan Selebriti Anda Yang Baru Yang Telah Diluluskan Mesti Ada: The Coatdress

Adakah kot? Adakah pakaian? Pakaian mantel, seperti namanya, mendapat manfaat daripada ciri-ciri terbaik kedua-ia merangkumi kualiti pakaian yang membuat pakaian serta bahan berat berat pelindung mantel. Walaupun bahagian dua dalam bukanlah konsep yang baru dengan apa jua cara (lihat: Kate Middleton, yang telah memakai mereka untuk hampir setiap pelayaran awam tunggal, termasuk yang paling baru-baru ini, sejak menjadi Duchess), tetapi telah ada pasti kenaikan dalam selebriti sukan pakaian mantel di karpet merah dan di luar.

BERKAITAN: Gabungan Sweater-dan-Skirt Terbaik Untuk Kejatuhan

Dan seperti poket biasa, jubah mantel berbeza warna, siluet, dan keperibadian. Jennifer Lawrence, untuk satu, melepaskan kepanasan di pakaian mantel Dior tuksedo yang menjunam di Serena perdana semasa Festival Filem London 2014. Sebagai alternatif, Emma Watson mengambil sikap yang canggih dan membincangkan Perhimpunan Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu di atas pakaian pelindung Dior abu-abu yang bergaya konservatif. Dan akhirnya, bintang gaya jalanan Olivia Palermo membuat kenyataan di London Fashion Week dalam nombor bersulam Matthew Williamson (dan sekali lagi dalam satu Dior ramping semasa Paris Fashion Week).

Dengan bintang sebagai panduan kami, kami mengikuti jejak langkah mereka yang bergaya dan meninjau pasaran untuk pakaian dan mantel yang berganda sebagai pakaian. Dari yang bertenaga jacquard (sesuai untuk majlis-majlis khas) kepada gaya denim (ideal untuk pakaian akhir pekan), pertimbangkan untuk memakai mantel pakaian untuk menghiasi tempayan sejuk di musim luruh dan di luar ruang ber-AC yang berlebihan.

Kot dresses
Kesopanan

Dari atas (di atas): Kule, $ 395; kule.com. Warisan Halston, $ 375; net-a-porter.com. Red Valentino, $ 1,012; valentino.com.

Kot dresses
Kesopanan

Dari atas (di atas): Julat Pangkalan, $ 275; lagarconne.com. Ted Baker London, $ 625; tedbaker.com. Alice + Olivia, $ 1,197; aliceandolivia.com.

PHOTO: 9 Bintang Diilhamkan Pakaian untuk Pakai untuk Kerja Kejatuhan Ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 4

map