Tetapkan Ia dan Lupakan Ia: Sprays Penetapan Makeup Yang Paling Baik yang Berdiri di Heat

Apabila naiknya merkuri, percubaan untuk mengekalkan asas kami dari menggeser wajah kami dengan cepat menjadi pertempuran yang kalah, itulah sebabnya penyemburan penetasan solek menjadi ruji yang amat diperlukan. Hanya beberapa spritzes mengunci kedua-dua pandangan yang minimalis dan dramatik di tempat selama berjam-jam, dan untuk kulit yang sensitif yang tidak boleh menggunakan primer, ia adalah alternatif ringan yang duduk di atas muka anda dan mengurangkan risiko kerengsaan. Kesan Bandar Raya Semua Nighter ($ 14; nordstrom.com) dan MAC Prep + Prime Fix + ($ 22; maccosmetics.com) telah menjadi kegemaran kegemaran selama bertahun-tahun, dan kita boleh membuktikan keajaiban mereka, tetapi dua pendatang baru untuk kategori.

BERKAITAN: Yayasan Baru ini Akan Mengambil Permainan Sendiri Anda ke Tahap Baru

Yang kita sukai formula gel Buxom Total Fixation Mist ($ 16; sephora.com), yang diselitkan dengan mentol untuk memberikan sensasi pendinginan pada sentuhan dengan kulit anda. Satu lagi ciri penting? Penampilan yang kecil dan diperkemaskannya membolehkan botol itu sesuai dengan klac anda, dan tidak akan menghadapi risiko disapu oleh keselamatan lapangan terbang apabila terselip ke dalam pengangkut anda. Jika memohon perlindungan matahari tidak betul-betul kekayaan anda, dapatkan Cooling Makeup Spray Coola Matte ($ 36; ulta.com). Formula yang berasal dari kulit perisai kulit anda dari sinar UV dengan SPF 30, dan menawarkan lidah buaya yang menenangkan pada senarai ramuannya, sekiranya anda menyerap sedikit juga banyak matahari.

RELATED: #NoMakeup Selfies Not Your Thing? Cuba Kosmetik yang Mesra di Pantai ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 56

map