The 10 Best Menjaga Up With the Kardashians Scenes Ever

Sepanjang dekad yang lalu, Menjaga dengan Kardashians telah memberikan kita lebih banyak masa yang tidak dapat dilupakan (dan spin-off) daripada yang kita boleh mengira. Terima kasih kepada kamera E-yang sentiasa hadir, kami telah mengikuti kanser Kardashians-Jenner melalui semua ups dan downs mereka-perkahwinan, perceraian, kehamilan, transformasi fizikal dan kegagalan awam termasuk.

Nasib baik, untuk setiap adegan di mana Kim menangis, ada yang membuat kita ketawa (kami melihat kamu, Tuhan Disick). Jadi untuk menghormati ulang tahun ke-10 pertunjukan, kami melihat kembali 10 adegan kegemaran sepanjang zaman kami dari siri OG keluarga. Tatal ke bawah untuk hidup semula sihir.

Apabila Kim kehilangan anting berlian di lautan

Ia akan menjadi kurang baik untuk mengatakan bahawa Kim ketakutan apabila dia $ 75,000 anting berlian jatuh ke dalam lautan sambil berenang di Bora Bora kembali pada musim enam. Dia betul-betul histeris.

Momager Kris cuba menenangkannya dengan mengatakan bahawa insurans akan mengurusnya, tetapi Kourtney adalah tidak mempunyai teater kakaknya:

Perspektif, sememangnya.

Ketika pra-remaja Kylie menunjukkan kemahiran menari-nya

“Lihatlah apa yang boleh saya lakukan,” kata Kylie, 9 tahun, ketika membuat garis besar bagi tiang penari telanjang yang dipasang Kim di dalam bilik tidur ibu mereka dalam episod pertunjukan pertama.

 

Tidak perlu dikatakan, Kim terkejut-dan kita semua tahu itu benar kata sesuatu.

Apabila Kim mengambil diri sebagai Khloe dalam perjalanan ke penjara

Kembali pada musim ketiga, Kim dipanggil untuk cara sendiri (iaitu). Keluarga memandu Khloe ke penjara kerana melanggar percubaan (dia ditangkap untuk DUI pada tahun 2007), dan sebagai semua orang membincangkan isu penting di tangan, anda tahu, seorang ahli keluarga akan dipenjarakan, Kim hanya memberi tumpuan kepada Kim. Beliau mendokumentasikan keseluruhan perjalanan kereta di kamera digitalnya (ya, sungguh) dan menerkam satu tan selfies sebelum Kris yang sangat marah memanggilnya.

Apabila Kris mempunyai reaksi alergik dan bibirnya membengkak

Dahulu sebelum Kylie menjadi ahli keluarga yang dikenali untuk meningkatkan bibirnya, mulut ibunya Kris adalah pusat perhatian kembali pada musim tujuh. Ketika bercuti di Republik Dominika, matriarch menderita alergi makanan yang menyebabkan bibirnya membesar ke perkadaran gergasi-dan, tentu saja, mengejek dari anak-anaknya. Jangan sekali-kali satu perkara gula, Kim meletakkannya dengan baik: “Sepertinya bibir anda akan meletup.”

Apabila Scott menjatuhkan wang ke mulut pelayan di Las Vegas

Kembali pada musim empat, masalah minum Scott Disick adalah depan dan pusat. Dan ia pada paparan penuh apabila dia secara literal ditolak satu bil $ 100 di bawah tekak pelayan semasa pesta ulang tahun Kim di Las Vegas. “Tutup mulut f-ing,” kata Disick sambil memaksa wang ke bawah kerongkong lelaki itu. Punca kejadian itu? Kris telah mengarahkan kakitangan untuk berhenti berkhidmat kepada Tuhan Disick alkohol masa depan, mendorongnya untuk mengejar pelayan sambil memuntahkan ancaman.

Apabila Kris membuktikan bahawa dia adalah ibu panggung muktamad

Kembali pada musim pertama pertunjukan, Kris mengambil makna “momager” ke tahap yang baru. Selepas meyakinkan Kim untuk menimbulkan bogel Playboy, Kris mengambil gambar anak perempuannya, yang memakai apa-apa tetapi berlian dan mutiara untuk menembak. “Kim, awak memang hebat, manis,” katanya. Dan dengan kata-kata abadi, dia melancarkan ribuan meme masa depan.

Apabila Kanye bercadang untuk Kim

Kami telah melihat beberapa cadangan KUTWK selama bertahun-tahun, tetapi tidak ada yang membandingkan dengan satu Kanye West yang ditarik dalam sembilan musim. Selepas pertunjukan yang ditangkapnya tidak lama lagi dibawa ke padang di AT & T Park di San Francisco pada ulang tahunnya yang ke-33, West mendapat satu lutut. Mesej di Jumbotron stadium itu dibaca, “SILA MEER MARE !!!” Kim berkata ya, seluruh keluarganya berlari ke padang untuk merayakan dengan mereka, dan selebihnya adalah sejarah TV realiti.

Apabila Kris berjalan di Scott telanjang

Dalam musim lima, Kris masuk ke rumah Kim hanya untuk mencari Scott berjalan di dapur sepenuhnya telanjang. Selepas menjerit dan berlari ke arah yang bertentangan, Kris kemudiannya menyuarakan kejutan terhadap situasi penuh ketika bercakap dengan Kim. “Saya suka, trauma!” Katanya. Jangan sekali-kali menghindar dari topik yang pelik, Kim terus bertanya kepada ibunya tentang ketegasan Scott sebelum melepaskan item yang disejukkan untuk perbandingan saiz. Sememangnya, pemenangnya adalah sosej.

Apabila Kim dan Khloe mempunyai pergerakan skrin utama pertama mereka

Kami pastinya melihat persaingan yang adil antara adik-beradik sepanjang dekad yang lalu, tetapi yang paling tidak dapat dilupakan hingga ke hari ini masih menjadi adegan Bentley. Anda tahu yang satu. Ia semua turun sementara Kim pergi untuk mengambil kereta barunya di penjual Bentley. Kereta itu tidak siap, dan seorang jurujual kasar kepada Kourtney dan Khloe ketika mereka menunggu. Mereka berasa tidak menghormati dan menuduh Kim hanya menjaga wang. Bukannya berdiri untuk kakak-kakaknya, Kim melancarkan tiruan dan berkata, “Anda sangat cemburu bahawa anda tidak boleh mendapatkan Bentley dan anda merosakkan momen saya untuk saya.” Kemudian dalam episod, dia cuba menangguhkan saudara perempuannya-tetapi selepas mendengar mereka bercakap mengenainya, dia menyerang Khloé dengan dompetnya. Cara keras, Kim.

 

 

Apabila Kim menangis

Adakah anda benar-benar berfikir bahawa kami akan melengkapkan kegemaran kami KUWTK adegan dan lupa untuk memasukkan GIF Kim menangis? Berikut adalah salah satu daripada sebahagian besar kerosakan skrin atasnya yang paling epik:

… dan beberapa ulasan kurang menyokong dari Kourtney.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − 37 =

map