The 5 It Bags You Need to Know for Fall 2015

Sejak kita melihat beg-beg cantik ini di landasan Chanel, Louis Vuitton, Saint Laurent, Fendi, dan Mansur Gavriel yang sedang berjalan, kami telah membayangkan bagaimana mereka akan melihat bahu kami. Dan sekarang ini keping gula-gula lengan adalah kira-kira untuk memukul kedai-kedai, kami telah membuat helaian cheat untuk gaya yang paling didambakan, lengkap dengan butir-butir tentang bagaimana anda boleh menjaringkan mereka sebelum mereka melepaskan rak. Tinjau ke bawah untuk melihat 5 beg yang akan mendarat di senarai ingin jatuh.

1. The Mosaic Chanel

Ia Bags - Chanel
Kesopanan

Kenapa panas: Karl Lagerfeld mencipta semula brasserie Perancis yang raksasa di Grand Palais untuk menunjukkan pertunjukan Chanel pada bulan Mac, yang diwujudkan, katanya, “versi ideal Paris hari ini.” Koleksi itu adalah perbincangan tout Paris– terutama beg ini, yang jubinnya, yang dibuat oleh Maison Lesage, meniru lantai persekitaran.

Kemungkinan mendapatkannya: Oleh kerana pelanggan swasta menempah barang-barang pengumpul ini sebelum mereka mendarat di lantai jualan, pertaruhan terbaik Anda, kata orang yang membunuh diri, adalah untuk berteman dengan penjual di tempat yang kurang diperdagangkan, seperti butik di dalam gedung membeli-belah.

Chanel, $ 9,000; chanel.com untuk kedai-kedai.

BERKAITAN: Hilangkan Hati & Harapan Anda untuk Membeli Satu daripada Beg Cross-Body ini

2. Saint Laurent College Monogram

Ia Bags - Saint Laurent
Time Inc. Digital Studios

Kenapa panas: Koleksi Monogram 2013, satu siri beg yang mempamerkan logo klasik Cassandre, merupakan salah satu pengarah kreatif Hedi Slimane yang terbesar. Musim ini dia menambah satu badan yang mengendalikan salib ke garisan, dan buat pertama kalinya ia adalah slouchy dan mempunyai perkakasan perak.

Kemungkinan mendapatkannya: Pepejal. Bentuk ini akan menjadi landasan baru garis.

Saint Laurent oleh Hedi Slimane, $ 2,450; di ysl.com.

3. Fendi Peekaboo Clutch

Ia Bags - Fendi
Kesopanan

Kenapa panas: Gaya Peekaboo rumah Itali yang diperkenalkan pada tahun 2009 untuk “memenuhi wanita yang paling canggih,” kata pereka Fendi Silvia Venturini Fendi-menjadi penjual terbaik kerana poket dalamannya yang kelihatan. Sekarang poket melangkah solo sebagai klac. Brava!

Kemungkinan mendapatkannya: Jangan tunggu: Klac-rambut klac boleh didapati hanya dalam jumlah yang terhad, dan kebanyakannya boleh didapati di kedai utama Fendi Madison Avenue. Panggil untuk menyimpan wang anda.

Fendi, $ 4,150; di Fendi, 212-897-2244.

BERKAITAN: Panduan Terbaik untuk Beg Terbaik Musim

4. Beg Lady Mansur Gavriel

Ia Bags - Mansur Gavirel
Kesopanan

Kenapa panas: Terima kasih kepada Rachel Mansur dan Floriana Gavriel untuk kegilaan baldi tahun lepas. Musim ini kedua-duanya bertaruh bahawa penambahan tali yang lebih kecil akan menghasut semangat yang sama. “Ini adalah beg elegan dan canggih yang juga klasik, sejuk, dan praktikal,” kata Mansur.

Kemungkinan mendapatkannya: Pink, warna kegemaran kami, boleh pergi dengan cepat, tetapi jangan keringat: Terdapat 26 warna dalam dua kulit.

Mansur Gavriel, $ 1,195; barneys.com dalam pelbagai warna.

5. Twist Louis Vuitton

Ia Bags - Louis Vuitton
Kesopanan

Kenapa panas: Setelah lebih dari 115 tahun, logo LV ikonik mendapat makeover (dalam sans serif moden), dan ia memacu liar Hollywood. Miranda Kerr dan Brie Larson telah memperlihatkan lipat yang diilhamkan oleh denim, seperti yang dikatakan Beyoncé, yang memakainya untuk bertemu Duchess of Cambridge.

Kemungkinan mendapatkannya: Baik, dan sekarang bahawa ia adalah hit dengan bintang, LV menawarkan lebih banyak pilihan, seperti versi emo croc-embossed.

Louis Vuitton, $ 3,250; di louisvuitton.com.

FOTOS: Beg Baru Fesyen Itu Beg Cutest Ever

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map