The $ 70 Comfy Shoes yang Zoe Kravitz Wears Everywhere

Mungkin 2018 Zoe Kravitz - Lead - 3
Anthony Maule / Artis + Syarikat

Samantha Simon

Apr 04, 2018 @ 1:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jika ada sesiapa yang tahu apa yang keren pada setiap masa, Zoë Kravitz. Kami mempercayai May kami membawakan bintang untuk semua gaya dan kecantikan. Cermin mata hitam kecil? Dia menguasai rupa. Denim pada denim? Dia seorang pro tuxedo Kanada. 

Sebahagian daripada rayuan bergaya Kravitz adalah bahawa dia tidak mengikuti trend; dia menjadikannya. Dan sementara faktor sejuknya berjalan dengan lancar dalam gennya-ayahnya adalah pelopor Lenny Kravitz dan ibunya pelakon Lisa Bonet-budak berusia 29 tahun yang hebat telah membuktikan bahawa dia layak perhatian kita semua sendiri. Apabila dia tidak sibuk penggambaran Big Little Lies, sensasi TV terbesar dalam ingatan baru-baru ini, Kravitz menghabiskan masa rakaman muzik dan melakukan dengan bandnya, Lolawolf. Dia juga menghadapi kempen Spring Spring 2018 Saint Laurent sebagai tambahan sebagai duta kosmetik global YSL Beauté.

VIDEO: Adakah ia Percuma? Dengan Zoë Kravitz

BERKAITAN: Zoë Kravitz dan “Godmama” Marisa Tomei pada Tattoos mereka, Persahabatan Perempuan, dan Big Little Lies Teks Kumpulan

Kami meminta pelakon dan pemuzik untuk memberi kami penurunan pada apa yang dia benar-benar merasakan hari ini. Tatal ke bawah untuk mengetahui 21 perkara kegemarannya, dari fesyen dan cermin soleknya yang mesti ada ke tempat pelancongan teratasnya dan pergi ke restoran. Dan untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Mei InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 13 April.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map