The Best Gordon Ramsay Sangat Menghina Semua Masa

Gordon Ramsay tidak menderita bodoh. 

Sejak pertunjukannya yang terkenal Dapur neraka lebih awal dari satu dekad yang lalu, berpuluh-puluh koki telah bertanding untuk menang, dan mereka telah menjadi sasaran penghinaan apabila mereka telah merebak di sepanjang jalan. Untuk musim 17 francais, Ramsay mengguncang perkara-perkara yang lebih daripada yang biasa kita lakukan, dan kami menjangkakan beberapa luka bakar yang sakit untuk diikuti. 

BERKAITAN: Bekas “Chef Fat” Gordon Ramsay Beritahu Kami Cara Memotong Kalori Tetapi Tidak Rasa

Musim ini akan menjadi yang pertama dalam sejarah persembahan untuk hanya memasukkan bekas peserta-a Dapur neraka Semua musim Bintang. Bagi sebuah kumpulan yang begitu kompetitif dan masak dengan pengalaman sebelumnya, kami menjangkakan bahawa jangkaan akan lebih tinggi, kerana tidak akan ada pemula.

Untuk mengimbangi tekanan yang meningkat, pertunjukan itu meningkatkan lagi persaingan dengan hadiah yang menang. Koki juara akan diberikan kedudukan chef kepala di restoran Hell’s Kitchen yang pertama di Ramsay di Caesar’s Palace di Vegas, yang merupakan tawaran yang cukup besar. 

Mengintimidasi? Pasti. Berbaloi? Kami bertaruh demikian. 

Sebagai persiapan untuk musim baru Gordon Ramsay dan sorak-sorai, tatal melalui beberapa masa kegemaran kami bahawa Gordon Ramsay mencipta penghinaan, dan mendapat dipam untuk musim All Star baru 17 Dapur neraka, yang perdana Jumaat 29 September pada pukul 8 malam. EST pada Fox.  

Apabila Ramsay menamatkan perayaan pramatang

Apabila kami mula-mula diperkenalkan kepada “kepala hey panini,” yang tidak akan pernah menjadi lucu

Apabila keadaan menjadi serius

Apabila Ramsay memanggil Amerika

Apabila dia terkejut … tetapi tidak dengan cara yang baik

Apabila dia tidak membiarkan lelaki ini mandi, apalagi dapur

Apabila saudaranya yang mati dapat berbuat lebih baik

Apabila dia tidak akan menyampaikan hidangan ini pada baris kematian

Dan tentu saja, ketika dia menciptakan sandwic idiot untuk spoof James Corden Kafeteria neraka

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 + = 32

map