The Best Lash and Brow Products pada tahun 2018

Kening and Lashes
Ilustrasi Foto.

Victoria Moorhouse

11 Apr 2018 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Untuk Pembelian Kecantikan Terbaik ke-23 kami, kami meninjau ahli dermatologi terkemuka, artis solek, ahli hairstyle, dan manicurists untuk mengetahui produk mana yang mereka tidak dapat cukup. Undian berada di: Anda akan ingin membersihkan rak untuk 165 penggubah permainan kecantikan ini.

Kening dan bulu mata agak buruk. Secara biologi, mereka direka untuk menjaga kotoran, peluh, minyak, dan serpihan dari mata anda. Mereka juga merupakan dua ciri yang dapat mengubah keseluruhan rupa anda. (Malah, penyelidikan menunjukkan bahawa alis adalah sifat utama yang manusia mengenali satu sama lain.)

Ketika datang untuk meningkatkan, dandanan dan membentuk ciri-ciri ini, anda tidak terhad kepada sambungan microblading atau mahal. Terdapat banyak produk yang mudah digunakan, mengubah permainan yang akan melakukan silap mata, dan Panel Kecantikan Terbaik kami membulatkan mereka semua.

Teruskan menatal untuk lowdown pada mascaras yang akan memanjangkan bulu mata anda tanpa gumpalan dan serpihan, gel kening yang akan menggelapkan dan menebal rambut kening bayi anda, dan lebih lagi.

VIDEO: 5 Cara Mengekalkan Alis anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map