The Best Nail Polish Nude untuk Nada Kulit Anda

Kuku bogel adalah bergaya, abadi, dan canggih. Mereka memanjangkan jari anda, tidak pernah bertempur dengan pakaian anda, dan cip tidak begitu ketara. Tetapi memakai teduh yang salah untuk nada kulit anda boleh membuatkan anda kelihatan dibasuh. Itulah sebabnya kami meminta bantuan Tom Bachik, artis kuku global untuk L’Oréal Paris dan manicurist kepada bintang-bintang seperti Jennifer Lopez dan Jennifer Aniston. Berikut adalah petua untuk mencari telanjang sempurna.

BERKAITAN: Manicurist Selebriti Tom Bachik Menumpahkan Butir-butir Mengenai Kelopak Nail untuk Diharapkan di Glob Golden

Langkah pertama adalah untuk menentukan kelantangan anda, atau warna yang terletak di bawah kulit itu. “Periksa urat di bahagian bawah lengan anda,” kata Backik InStyle. “Jika mereka lebih hijau, anda lebih nada hangat, dan jika mereka kebiru-biruan dalam nada anda berada di sisi yang sejuk.” Anda juga boleh pergi dengan jenis perhiasan yang anda pakai, katanya. Jika kulit anda kelihatan lebih baik di perak, anda mungkin mempunyai keadaan yang sejuk, tetapi jika emas anda pergi, anda mungkin berada di bahagian yang lebih hangat.

“Sekarang cari warna telanjang yang berada di bahagian tan (panas) atau kelabu (sejuk),” tambahnya. “Saya mengesyorkan supaya naungan lebih ringan / lebih gelap daripada nada kulit anda untuk kelihatan bersih tetapi sengaja.”

Jika Anda Mempunyai Kulit yang Sihat:

022715-nude-nails-embed2.jpg
Kesopanan

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris dalam Eva’s Nude, $ 6; lorealparisusa.com.Juga Cuba: Deborah Lippmann dalam Naked, $ 18; nordstrom.com dan Zoya di Chantal, $ 9; zoya.com.

Jika Anda Mempunyai Kulit Medium:

022715-nude-nails-embed3.jpg
Kesopanan

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris di Julianne’s Nude, $ 6; lorealparisusa.com.Juga Cuba: Smith & Cult dalam Ghost Edit, $ 18; smithandcult.com dan Essie dalam Semua Terikat, $ 8; essie.com.BERKAITAN: Langkah Jauh Daripada Rhinestones! Manikur Minimalis Mempunyai Moment

Jika Anda Mempunyai Kulit Zaitun:

022715-nude-nails-embed4.jpg
Kesopanan

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris di Doutzen’s Nude, $ 6; lorealparisusa.com.Juga Cuba: Essie dalam Bukan Hanya Wajah yang Cantik, $ 9; essie.com dan Jin Soon dalam Nostalgia, $ 18; jinsoon.com.

Sekiranya Anda Mempunyai Kulit Hitam:

022715-nude-nails-embed1.jpg
Kesopanan

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris di Liya’s Nude ($ 6; lorealparisusa.com).Juga Cuba: Kosmetik RGB dalam Jerebu, $ 18; rgbcosmetics.com dan Essie dalam Smokin ‘Hot, $ 9; essie.com.

RELATED: Preview Kecantikan Musim Bunga: Nail Nail Nude

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 73 =

map