The Cast of Love Sebenarnya Dish pada Crush Mereka Sangat Pertama

Oleh kerana undur terus Hari Hidung Merah, pelakon Suka sebenarnya pada masa yang sama mengingatkan peminat bahawa tidak terlalu terlambat untuk terlibat dengan kedermawanan kanak-kanak sambil menghidupkan keseronokan kami untuk sekuel hati yang mengasyikkan dengan mengingatkan semula tentang cinta pertama mereka.

Mini susulan ke filem tercinta, yang jatuh pada 25 Mei sebagai penghormatan pergerakan amal di seluruh negara, menjanjikan untuk membawa semua watak kegemaran kami-termasuk yang digambarkan oleh Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Hugh Grant, Bill Nighy , dan Laura Linney-kerana watak terus mencari cinta.

Dan dalam yang baru ini, eksklusif untuk InStyle, video promo, ahli cast boleh dilihat sans hidung merah (sekarang sinonim dengan bukan keuntungan) kerana mereka melihat ke dalam kamera dan mendedahkan penghancuran pertama mereka. Ramai pelakon mengakui bahawa mereka telah mengalami merasakan diri mereka sendiri.

“Jennifer Jones dalam Song of Bernadette,”Neeson mengenang, manakala Knightley dengan senyap mengingat menghancurkan di lorong Thomas O’Malley dari filem Disney animasi The Aristocats.

Keira Knightley Red Nose Day Actually - EMBED
Hari Hidung Nafsu Sebenarnya Sebenarnya

Andrew Lincoln mempunyai kisah yang lebih baik, kerana dia mengakui bahawa menghancurkan kanak-kanak pada Cherie Lunghi dari Excalibur pergi ke selatan selepas dia bekerja dengannya di filem lain kemudian dalam kariernya di mana dia bermain ibunya.

“Saya seorang pembunuh bersiri, saya agak janggal di sekelilingnya, dan kemudian saya membunuhnya,” pelakon itu mengakui.

Wahyu yang paling manis adalah dari Thomas Brodie-Sangster yang sudah dewasa, yang mengaku bahawa dia Suka sebenarnya minat cinta watak Joanna, aka aktris Olivia Olson, sebenarnya adalah keperibadian pertamanya dan ciuman pertamanya. Aw!

BERKAITAN: Hari Hidung Merah: Julia Roberts, Keira Knightley, Ben Affleck Bintang dalam Promo Baru Sweet

Tonton video penuh di atas! Untuk cara-cara untuk terlibat, menderma, beli hidung merah untuk $ 1, sediakan dana penggila Facebook dan dapatkan dana Gates Foundation dengan pertaruhan $ 1 juta, atau masukkan omaze.com/rednoseday untuk peluang memenangi tarikh teh dengan Keira dan Andrew.

The Suka sebenarnya sekuel akan disiarkan sebagai sebahagian daripada NBC Khas Hari Hidung Merah, yang membantu mengumpulkan wang dan kesedaran untuk membantu kanak-kanak yang memerlukan di A.S. dan di seluruh dunia. Tangkap ia Khamis, 25 Mei, pukul 10 malam. ET pada NBC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 12

map