The Cast Will & Grace Strips Down untuk Poster Promo Bubbly New

Kami hanya mempunyai beberapa bulan untuk menunggu sehingga Will & Grace kembali ke NBC untuk kebangkitan semula yang sangat dijangkakan, dan pelakon itu seolah-olah membayangkan bahawa mereka akan menyembunyikannya semua-baik secara harfiah dan kiasan-dalam reboot. Pertunjukan itu merosot poster promo baru pada hari Khamis pelakon yang dibuang ke dalam tab mandi.

Will (Eric McCormack), Grace (Debra Messing), Karen (Megan Mullally), dan Jack (Sean Hayes) menjadi nakal dalam imej baru, yang melihat geng telanjang dalam tab mandi menikmati gelas atau dua champagne. “Semua dalam ini bersama-sama,” teks itu membaca di atas kepala mereka.

Akan and Grace Promo
@ WillandGrace / Twitter

Pada hari Selasa, pertunjukan itu juga memperlakukan kami untuk klip video baru yang menunjukkan ahli-ahli cast membingungkan lama selepas pertunjukan berlari keluar dari udara. Dan seberapa banyak yang kita suka Will & Grace, treler itu memastikan untuk mengingatkan kita bahawa sitkom sama seperti rakan-rakan terbaik yang dicintai mereka, Karen & Jack. “11 tahun dan beberapa [minuman] kemudian, mereka kembali!” Tweet itu diumumkan.

BERKAITAN: Will & Grace Menyambut Keempat Julai dengan Video Promosi Baru

Will & Grace kembali ke TV musim gugur ini pada Khamis pada NBC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 51

map