The Cliffhangers TV Terbaik pada tahun 2017

Permainan of Thrones
Dengan hormat dari HBO

Jane Asher

29 Dis, 2017 @ 2:30 petang

Saya fikir kita semua boleh bersetuju bahawa 2017 adalah tahun liar. Pemenang Gambar Terbaik yang salah diumumkan di Oscars. Tiga orang Kardashian yang mengharapkan. Dan kemudian ada, anda tahu, dunia dari skrin: Saya cukup yakin rahang saya jatuh pada 20 Januari dan tidak pernah memilih kembali lagi.

Walaupun banyak peristiwa IRL yang membuatkan kami menjerit “MUDAH” ke langit, banyak detik-detik dalam bentuk kegemaran kami, TV, telah menimbulkan reaksi yang sama. Adakah anda lupa bahawa musim kemarau meletup? Orange Adakah Black Baru? Di mana penghuni akan pergi? Apa yang akan berlaku kepada Red dan co. di kolam renang lama? Dan bagaimana bolehkah Netflix mengambil kegembiraan Flaritza ?? Saya tidak akan masuk Riverdale, Sarjana Tiada, atau Perkara yang tidak dikenali di sini.

VIDEO: “Big Little Lies” Adakah Kembali untuk Musim 2

 

BERKAITAN: Ini Adalah Mengapa Orang Dewasa Telah Takut dengan Drama TV Remaja

Teruskan menatal untuk penggemar TV terbaik / paling menyakitkan pada tahun 2017, dan cuba untuk tidak menjadi genangan air ketika anda dengan sabar menunggu resolusi (atau kemungkinan besar kekurangannya) menunjukkan kegemaran anda. Spoiler depan, jelas. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 20

map