The Entourage Movie adalah seperti Siri “On Steroids,” kata Star Debi Mazar

Debi Mazar kembali ke kelab lelaki! Bintang itu menegaskan peranannya sebagai penyanyi terkenal Shauna dalam banyak yang dijangkakan Rombongan filem, keluar 3 Jun, dan keperibadian watak wataknya lebih baik dari sebelumnya. InStyle baru-baru ini terperangkap dengan Mazar-yang juga memainkan BFF di TV Land Lebih muda, dan kelihatan seperti dirinya sendiri, tukang masak di rumah, di Cooking Channel Extra Virgin– Teh di rumahnya di New York City. Ketahui apa yang dia katakan tentang segala-galanya daripada makan tengah hari dengan berat testosteron Rombongan menetapkan apa yang dimaksudkan sebagai “bos b – ch,” di bawah.

Bagaimana pula dengan Rombongan filem berbeza daripada persembahan?
Saya tidak pasti bagaimana untuk menjawabnya, kerana skrip mempunyai banyak nyawa. Setiap kali saya akan menembak adegan di L.A. dan kembali ke New York, saya akan dipanggil kembali ke L.A. untuk menembak adegan lain. Perkara yang sentiasa berubah.

Adakah mereka menemuinya semasa mereka pergi?
Orang benar-benar menjangkakan sesuatu. Siri ini berlarutan dalam lapan musim. Jadi dengan filem itu, mereka cuba mengekalkan francais hidup dan terus membuka pintu, saya berharap, untuk filem masa depan. Ini adalah Rombongan pada steroid.

Dengan semua testosteron yang ada, ia boleh mengendalikan steroid juga?
Baiklah, saya suka pergi makan tengah hari di atas dan menonton pelakon menonton pelakon-kerana mereka pergi makan tengah hari dalam G-string mereka. Kadang kala saya pergi makan tengah hari, saya melepaskan pakaian saya untuk melindunginya sehingga saya tidak menumpahkannya. Gadis-gadis ini tinggal di G-string mereka dengan puncak bikini kecil mereka. Saya mahu Instagram tetapi tidak tahu sama ada sesuai untuk menunjukkan apa yang sedang makan tengah hari, jadi untuk bercakap.

BERKAITAN: RombonganBintang-bintang Jelaskan Kenapa Reuni mereka “Merasa Suka Meletakkan Kasut Lama Itu Masih Sesuai”

Rombongan adalah seperti kelab lelaki tetapi anda sesuai dengan baik, seperti salah seorang anak kapal.
Saya tidak. Saya bukan salah seorang krew sama sekali. Saya sesuai kerana saya pandai, kuat dan berumur tertentu. Tetapi saya tidak gantung dengan mereka, saya bukan sebahagian daripada rombongan. Saya bertemu dengan Adrian Grenier kerana dia melakukan perkara yang sangat baik secara sosial-dia hijau, dia memberikan kembali, dia menyelamatkan ikan paus-dan dia tinggal di Brooklyn. Jadi laluan kami telah dilalui dengan cara lain. Tetapi mereka digantung dalam kumpulan mereka. Dan saya? Saya muncul, saya bekerja, saya buat perkara saya.

Debi Mazar - Embed

Adakah anda lebih selesa dalam bilik yang penuh dengan lelaki atau bilik yang penuh dengan wanita?
Saya bukan orang yang selesa, tempoh. Oh, saya boleh mengendalikan diri saya di mana sahaja. Tetapi saya yang pertama muncul, yang pertama pergi. Saya bukan orang parti besar. Saya suka menjadi tuan rumah di rumah saya atau pergi ke rumah orang lain tetapi saya bukan orang kelab atau orang acara. Saya bosan dan saya tidak suka berada di sekitar tenaga yang saya tidak boleh bertolak ansur.

Adakah peminat kadang-kadang mengelirukan anda dan anda Rombongan watak, Shauna?
Shauna adalah seorang yang bekerja gila, pintar, di atasnya-saya semua perkara itu. Tetapi Shauna mempunyai mulut tandas dan sangat kasar, dan itulah sesuatu yang saya tidak. Adakah saya mengutuk seperti juara? Ya, tidak syak lagi. Tetapi ada perbezaan antara kutukan dan kesat. Saya terpaksa mengatakan perkara-perkara mengenai Rombongan yang membuatkan saya reda. Saya tidak suka menjadi salah seorang daripada orang yang bercakap tentang perkara yang mereka lakukan dengan anak ayam, dari segi seks. Adalah pelik untuk duduk di dalam bilik lelaki dan perlu bercakap seperti itu. Dia tidak mudah terdedah atau sensitif terhadap saya.

Shauna adalah seorang publisiti, dan publisiti adalah mengenai manipulasi. Bagaimanakah Debi memenangi hujah? Apakah taktik anda??
Nah, jika saya betul, awak akan kalah. Ia hanya mudah. Saya pintar, licik, hustler-y, dan cepat. Jika saya betul, ia akan menjadi pertarungan. Tetapi saya tidak mahu menang. Saya melihat menjadi rendah diri dan saya cuba untuk tidak masuk ke dalam hujah. Saya suka hujah yang baik, tetapi saya lebih suka perbahasan, dan membincangkan perkara-perkara. Membantah boleh menjadi jahat.

BERKAITAN: Rombongan Bintang Jerry Ferrara Mengumumkan Siapa Selebriti Kegemarannya Cameo Adakah

Siapa bossier-anda atau suami anda?
Oh, saya yang bertindak kasar. Keasliannya berasal dari arah mudah yang sangat tenang dan ia jauh lebih jauh daripada yang saya sedikit di sebelah kuat. Kami berdua bermurah hati – ia adalah penyampaian keyakinan yang berbeza.

Bagaimana perasaan anda terhadap istilah Boss B – ch?
Saya suka perkataan jalang. B – ch adalah perkara yang hebat. Ia “beyotch,” “b – ch sila,” “anda menjadi b – tch.” Ini hanya bermakna anda kuat. Kata-kata tidak biasanya menyinggung perasaan saya-semuanya dalam penghantaran.

Pernahkah anda mempunyai tinju tinju?
Tidak. Saya tidak pernah terpaksa. Saya bukan orang fizikal. Saya mengambil tinju dan seni mempertahankan diri kerana ibu saya adalah tali pinggang hitam dan saya dibesarkan di jalanan. Tetapi saya kuat dan cepat dan saya tidak pernah merasakan keinginan untuk menewaskan seseorang. Dan bagaimanapun, saya boleh menghancurkan anda untuk hidup hanya dengan bercakap dengan anda. Dan saya tidak mahu berbuat demikian kepada orang lain. Saya rasa tanggungjawab tidak bermakna. Saya bukan orang yang bermakna. Tetapi jika anda menyeberang saya, itu satu lagi cerita.

Anda terkenal dengan baik. Adakah ini membawa anda ke dalam masalah?
Saya fikir ia menyelamatkan saya. Saya bukan orang yang sangat kelabu. Apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat. Saya sangat jujur. Saya fikir saya boleh menyinggung perasaan kadang-kadang kerana saya langsung, tetapi saya juga jenis orang yang boleh membaca tenaga dan mata seseorang dan menyedari bila hendak mundur, menyedari bahawa kulit orang ini tidak terlalu tebal. Saya tidak mahu menyakiti perasaan orang. Tetapi kehebatan telah membantu saya. Ketika datang ke almari pakaian atau solek, banyak kali kita bercakap tentang bagaimana untuk menafsirkan rupa dan pereka watak seperti itu saya mempunyai idea yang kuat kerana ia menjimatkan masa mereka.

BERKAITAN: Jeremy Piven tentang Bagaimana Fesyen Wataknya Ari Gold Telah Berubah di Rombongan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 53

map